Tgce16 Kızlar bebeğim 24 Ekim’de 1 yaşına girdi Sürekli bizi dövüyor ya gören evde şiddet var sancak yüzümüzü tırmalıyor kafa atıyor elinde her ne var ise vuruyor falan burnumu kanattı kaç kez kafa atmaktan bu nedir böyle atak mi ney ya
Metil Tgce16 11 aylik oglum ayni şeyleri yapigor evde birakin bagirmayi onunla bile rica ederek konusuyorum ama kafa atmak eliyle yüzümu kanatmak bagirmak herseyi yapiyor gecici bi surec bence
2kuzu-annesi Tgce16 tv filan izliyomu ne bilim belki etkileniyodur o öyle yapınca tepki vermemeye çalışın yoksa inat yapıyolar Allah yardimciniz olsun benim erkek kardeşim öyleydi ama o tv izliyodu ordan etkileniyodu
Irem22 Tgce16 Kalıcı olmaması için bence bir cocuk psikoluğuna danışın derim. Benim kızım 13 aylık öyle birşey yaşamadık. Ama arkadaşımın oğluda yaşadı böyle bir durumu o 1 ay içerisinde doktorla birlikte atlattı. Ciddi bir durum değil üzülmeyin ama kalıcı olmaması için bir araştırın. Çocuk bu bir yerden birşeyden yapmayı öğrenmiştir
Prvnbhdr Kuzum cocuklar yaslarina girdikce huy degistirirler yani 1 yas sendromu yasiyor. Benm oglum mesela 3 yasina girecek ciglık atması,oyuncakları atmasi bagirmasi var netten bakmıstım ben
Tgce16 Prvnbhdr oy oy yandık öyleyse inşallah bir an önce geçer .. kendi canı da tatlı değil hiç istediği olmayınca kafasını yere duvara nereye bulduysa oraya vuruyor kafa hep kızarık geziyor
Tgce16 Metil inşallah geçer ya yapıyordu ama bu kadar değil şuan bildiğin dayak yiyoruz 😄 eşimin yüzü hep yoldugu için kabarık kabarık kızarıklık var 🤭
Tgce16 2kuzu-annesi hayır TV telefon falan vermiyoruz hiç izlemedi daha :( evde zaten genelde ikimiziz bana yine çok yapmıyor ama babası geldiği gibi adamı mafediyor 😄
Tgce16 Irem22 ay gerçekten mi ya o zaman bir bilene sormakta fayda var tepki vermemeye çalışıyoruz unutsun diye ama malesef çözüm olmuyor