egeninannesi
Merhaba anneler... Oglum 8 ay 10 gunluk... Son 1 haftadir ek gidayi reddediyor. zaten yeme problemlemliydi zar zor yediriyordum dogdugundan beri.... Ilk baslarda guzelce yiyordu ama son 1 haftadir yiyor yediklerini tutup geri cikartiyor... devam sutunu gunde 3 gere veriyorum yedigi ek gida da zaten sabah kahvalti oglen corba aksam uzeri meyve ama yok yok yok.... sanirsiniz dunyayi yemis gibi rahat. ve cok uyuyor... biraz sacma belki ama gercekten fazla uyuyor ve enerjisini atamadigini dusunmeye basladim...🤢
egeninannesi
[bilinmeyen] artik oyle yapiyorum... zorlamiyorum.... isin enteresani acikinca aglayan bir cocukda degil... dogdugundan beri sadece uykusu gelince aglar... 😱 artik nazar degdi diye dusunuyorum goren herkes ay ne tombis ay ne guzel yiyo diye diye cocuk yemeyi kesti 😱
Acemianne88
İnanmıyorum bütün egeler mi aynı :( benimki de 9ay2 günlük ama ekgıda kabus gibi kesinlikle biberon almadı o yüzden mama da yokhayatımızda bugüne kadar memeyle geldik oda zorla simdi de iyice azaldı 😞 kafayı yemek üzereyim az besleniyor yerken aglıyor mızmızlanıyor ama cok uyuyor bitek uykusu gelince huysuzlanıyor ama ben delirmek üzereyim🤦♀️