pikacuu Kızlar çatlaklarını dert edenlere derman olmaya geldim şıp şıp şıp 🙈🥰 Bi karışım hazırlayıp sürdüm ve sonuç bu 6 gündür uyguluyorum ve çok şükür geçiyorlar. Mutlaka sizde deneyin derim vee bana dua edin 🤗😇
pikacuu Senemmm11 SabahGunesim hankardeslerr AlyaaSrmrt HYagmur damlamirhat Aybarsefeee Jfm Mom62636362 MetehaninAnnesii Esranurr Esarikayy ecem34 Zkybgm Esra_51 Elifnisa20 MasalsMommy A12a Tazeanne0134 angellove2518 ebahd Mom078 Mti16 Ogretmenannee1 Linaa1 DuruE angellove2518 Snd34 damlamirhat Senemmm11 HYagmur _Zeynep_bebek damlamirhat Senemmm11 Hemen topa tutmayın yahuu bebişimi uyutuyordum. Bu kadar çabuk cevaplar geleceğini düşünmemiştim vallahi. 🤭🤗 Hindistan cevizi yağı, Kantaron yağı ve aloe vera jeli aldım bir de 0.75mm dermaroller aldım. Önce göbeğimdeki çatlakların üstünden geçtim onra karışımı sürdüm(herbirinden birer çay kaşığı alıp karıştırın) sonra tekrar dermaroller ile üsütündne geçtim karışımı iyice yedirsim bu kadar. İsterseniz aldığım ürünlerin linkini de paylaşayım. Doğal ürünler olsun diye baya araştırmıştım hepsini trendyoldan aldım kızlarr.
Yasemin_06 Ya bende aldim malzemerimide cesaretlenmem lazimdi kere yaptim acayip.koktu ya yada ben malzemelrin oraninimi ayarliyamadim.sizdede oyle.oldumu cok rahatsiz oldum.bidaha yapadim.sonra
Yasemin_06 Kantoron yagi Alrovera Hindistan cevizi yagi 1 adet dermaroller arkadaslar Malzemelri.karistirip gibuse ruyoruz ve dermarollerla + seklinde uygulayip duzenli sekilde bu hale geliyor 😊