Aegem yalnız bir dövmem var oda gerçekten 19 yaşımda kendi hayatımı hayallerimi feda edecek kadar çok sevdiğim biri vardı oda beni seviyodu yani öyle diyordu. O zamanlar yaptırmıştım lakabını bileğime. Yaptıkları ve yaşattıklarından sonra ben buna bile güvenemiyceksem kime güvenicem dedim. Sildirmeyi düşündüm ama safım ben çok çabuk kanıyorum güveniyorum insanlara. Şuan biri o dövmeyi sorduğunda bumu diyorum,bu dövme benim insanlara güvenmemem gerektiğini hatırlatıyor. Ne zaman bileğime baksam ne zaman görsem asla diyorum asla bir daha kendinden fedakarlık etme yada kendini bir başkası için feda etme. Kimseye güvenme. Buda benim kulağıma küpe değil bileğime dövme oldu işte diyorum. Ne zaman birine koşulsuz şartsız güvenecek olsam dur derim kendime. Dur. En güvendiğinden aldığın dersi hatırla. O yüzden hatasıyla sevabıyla sev beni demişler ya 😂🙈 dövmelerimle sev beni dedim eşimde allah razı olsun bende yaşadım bunu dedi. Geçmişimize saygı duyalım duyalımki aldığımız dersler ileride çocuklarımızı dışarıya nasıl hazırlayacağımıza ışık olsun dedi. Ben bir kez daha sevdim🥰