Haticebubekir Kızlar 3 aylık bebegımi bebek arabasıyla merdivenlerden cıkartırken arabanın perdesi açılıp düştü 1 merdiven. Kafa tasında ufak bir çatlak var müşade altında kaldık ve çıktık 15 gün sonra kontrole gideceğiz dua istiyorum siz annelerden ınsallah kapanmış olur doktorlar hızlı kapanacagını söylediler. Rabbım kimseyi evladıyla ımtıhan etmesın.Cümlemizin evlatlarını melekleriyle korusun🤲 Kendimi sorumlu tutuyorum her gözümü kapadıgımda o manzarayı görüyorum delircek gibiyim 😭
Narcicegi Haticebubekir çok geçmiş olsun olacağı varmış üzmeyin kendinizi kaza sonuçta Allah korusun 🙏🏼
Senammm Haticebubekir buna şükür et benım kardesımın de ustune tv düştü gozumun onunde hastaneye yetıstırdık maalesef kaybettik bız napalım sen boylr oluyorsan olacak varmıs şükret bebegını sana bagıslamıs daha cok dikkat et Rabbım size bağışlasın çok gecmıs olsn 😕 🤲
Haticebubekir Senammm 🙁 basınız sağolsun takdiri ilahi rabbım evlatlarımızı korusun tabıkıde öyle ama gel gör ki insan kendıne bunu anlatamıyor verilmiş sadakamız varmış rabbım korudu cok sukur sizlerde dua edin hayırla ıyıleşsin ınsallah
Dilber Haticebubekir oyyy :( gecenlerde de birnin travel tipi arabasini oturtamadgi icin cck yuvarlanmis kafa tasi icine gocmustu :( bende sylenip duruyorum benm kizim hic arabada drmuyor bosuna aldik flan :( Ayy Allahim korusun tum evlatlarmizi sakinsin ins hemen iylessin yavrumda :(