Yarencansell Kuzucum zaten korunmuyorum ama 5 gün önce fln test yaptım testte çıkmadı bugün aşırı miğde bulantım var hemen bı eczane bulup test alicm yarin
Cemiletumer Yarencansell sagıp verdin de içmedimi yine antibiyotik falan aldınızmı o tarz seyler alınca sütte sıkıntı oluyır ondan içmiyır olabilir
Yarencansell Cemiletumer yok cnm valla onuda almadım ve sanırım artık emmek istemiyor verince direk buzuyor ağzını
Karali kızlar bebeğim yoğun bakımda sütüm azaldı. süt artırıcı yapıcı şeyler hakkında bilgisi olan var mi
Linaa1 Karali canım rezene cayı kımyonlu humananın e bebekten almıstım ben faydasını gordum birde yemeklerıne kımyon at azda olsa. Bulgur tarhana corbası tüket
burcuu26 Yarencansell direk memeden baktiysaniz biyerde adet donemleri sutun tadi degisiyor diye okumustum zaman zaman tuzlu gelebiliyormus
CemreKerem35 Yarencansell hamile olma imkanınız var mı ? Daha önce sütte ekşime fark eden ve hamile olduğu çıkan bir anne vardı burda öyle bir yorum okumuştum aklımda kalmış.
Yarencansell CemreKerem35 ihtimalim var çünkü korunmuyoruz yani dusunuyoruz eve lt aka 5 gün önce test yaptım cikmadi erken diye mi acaba cikmadi
CemreKerem35 Yarencansell bilmiyorum hiç ya ben de yarın test yapicam sizin de 5 gün geçmiş bir daha yapın isterseniz
Yarencansell CemreKerem35 yarın testte nerden bulabilirim acaba ya nöbetçi fln varsa sizde mi korunmuyorsunuz
CemreKerem35 Yarencansell ben korunuyorum ama adetim gecikti ve 2 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum olmayadabilirim ama emin olmak istediğim icin nöbetçi eczane bulup alacağım .
Yarencansell CemreKerem35 nasipte varsa olur kızımin bir yaşına 30 gun vwr biz ikisi birlikte buyusub adına istiyoruz iki üç gündür bendede bı miğde bulantisi var o yüzden şüpheleniyorum ama inşallah hamileyimdir 🙏❤️