Neriman2020 Cimcimeee baharatta cayida verilmez diye biliyorum. Siz icin yiyin zaten sütten geçer ona…
Princessmother Cimcimeee Kimyonun gaza iyi geldiği doğrudur ama sen karıştırıp iç canım zaten sütünden geçeçek bebişe
Asyanesrin Cimcimeee benim Bebeğim 20 günlük arada bir çay kaşığı veriyorum iyi geliyor kendimde içiyorum tabi biraz tercih meselesi bu
Krsmngl Ruzgarbaby hayır bebekler için olanı var ondan veriyoeum. Türkiye de yaşıyorsan orda varmı bilmem. Normal verceksen canım içeriğine bak sinemaki falan olmasın veya başka karışımlar
Krsmngl Asyanesrin bende çay kaşığı olarak beriyordum doktor bineronuna duap içtiği kadar içsin zatarı yok dedi aklınızda bulunsun tabi ben yine okadar çok veremedim 😂20 cc faln iş görüyo bence 🙈
Kip Bebeginize lütfen anne sütünden başka birşey vermeyin siz icerseniz gazina faydası olur zaten sütten geçer o daha çok ufak midesi sadece anne sütünü sindirebiliyor
Krsmngl Kip canım hastanede falanda sürekli sancısı olan bebelere veriyorlardı rç bebek rezenesi tabi sınırı illakş vardır