Zeyzeyy01 İyi geceler anneler bana en hızlı süt yapan şeyler lazım .. bebeğim 2,5 aylık gün be gün sütüm azalıyor mama da yemiyor yardım lütfen
Melindam Zeyzeyy01 Bol su, Uyku, Tahin Helvası, Dereotu, Bulgur Pilavı, İrmikli Tatlılar Ve Uyku☺️Ben Laktamax Kullanıyorum Ondanda Memnunum. Çemen Yoğunluklu Bitkisel Bir Kapsül.
canimoglum_2020 Zeyzeyy01 benim dikkatimi çekti yada denk geldi bilmiyorum ne zaman patates salatası yesem sütüm artıyor
Edoss Zeyzeyy01 merhaba, doktorum bana özellikle tavsiye etmişti boza içersen sütün artar diye. Bulabilirseniz göçmen bozası cok etkiliymiş. Bide ben ısırgan otu çayı ve bestlak içiyorum.
SertapHilal Yemek yiyerek sütün fazla artmaz, kesinlikle günde 3 litre su, uyku ve dinlenmeyle artırabilirsin. Ben bugün sadece uyudum dinlendim ve göğüslerim diğer günlere nazaran taş gibiydi maşallah
Zeyzeyy01 SertapHilal çok su içiyorum canım ben hatta günde bazen 4 litre içtiğim oluyor ama pek dinlenemiyorum onun etkisi olabilir
Keremalpinannesi Benimde öyleydi. Kuru incir kayısı humana emziren anneler icin çay hepsini kullanıyorum. Ama tahin pekmez kadar sut yapanini görmedim. Deneyin derim.bide mutlaka suyu ihmal etmeyin 2 lt icseniz doktorlar yeteceğini söylüyor.
Keremalpinannesi He bide bunun için canınızı sıkmayın. Yetmediği yerde mama verebilirim diye düşünün. İçiniz rahat olsun ☺️
Beyaz8120 Zeyzeyy01 Zeyzeyy01 size tavsiyem kesinlikle kuzu eti doktorum söylemişti anne sütünü en fazla kuzu eti artırır diye ben çok faydasını görüyorum
2balbiranne Zeyzeyy01 tahin bol yeşillik güzel uyku süt stresi yapmaman lazım ben humana çay kullandım iyi geldi maltlar var tavsiye ederim 🍒