Semahalityenal Merhaba annelerim 💚 kızımda son 1 ayda kırmızı pul pul deride egzama oldu ne yapmam lazım sizin bebeklerinizde oldu mu ?
RuzgarMommys Semahalityenal doktora gidin lütfen. Süt alerjisi oluyor diyet yapmanız gerek süt ve süt ürünleri tuketmeyeckesiniz Biz de var gecikmeden gidin
Emir123ali Fatmaaker evet ben yaşadım benim ve oğlumunda ölüm riskimiz vardı allahıma şükürler olsun atlattık ve egzamamız var
Ebrareylulll Fatmaaker ben yaşadım valla şuanda yüzü çok kötü doğduğunda beri egzema ama ilgisi nedir
Fatmaaker Bende tam yazar Barış Muslu videosunu dinlerken bu konu geldi karşıma sizde dinleyin instağramdan takip edin Yaşadığımız hastalıkların bir travma yaşanması sonucu geldiğinden anlatıyor. Sizdedemi eğzama var?
Hanifeikranur Fatmaaker bunun ilgisi var mı ya 7.haftamda düşük tehlikesi yaşadım kanama filan hamileliğim hep ayak ucumda geçti ve kızımda egzama var
Fatmaaker Hanifeikranur o şekilde kaybetme korkusu yaşanınca olabileceği diye düşünülüyor yaşadığınız travma yaratmış muhtemelen sizde o duygu ile yüzleşip o duyguyu salın gitsin
Ebrareylulll Emir123ali canım bu 3. Deri alerji testimiz yine negatif çıktı kafayı yiycem ben çocuğumun yüzü cokkk kötü bakamıyorum bile 😭😭
Semahalityenal RuzgarMommys cuma günü gittim alerji testi yaptırdık yumurta ve sütü kestik şimdi yara oldu iyileşmeye başladı gibi sonuç çıksın bakıcaz çok teşekkürler
Alpaslaninannesii Emir123ali benim benegiminde sanirim süt alerjisi var 4 aylik bende süt diyetine girdim dün katmer yemistim hemen kizardi karni yine