ZeynepDuruuu İyi akşamlar güzel anneler. 4.ay karma aşıdan sonra bebeklerinizde ateşlenme oldu mu acaba
Cansumommy ZeynepDuruuu biz de oldu ama 18 saat sonra. 37.7 ye çıktı. calpol verdim düştü. bidaha da çıkmadı.
Melindam ZeynepDuruuu Kızımda Olmamıştı Ama Çok Hızursuzdu. 2.Ay Aşısı Ateş Yapmıştı. 4.Ay Aşısındada Ben Pamukla Falan Sildim Hep Koltuk Altlarını Ateşi Olmasın Diye. 1 Çay Kaşığı Calpol Verebilirsiniz.
ZeynepDuruuu Cansumommy bizim de 13 saat oldu yeni ateşlendi hemşireyi arayıp sordum calpol verdim şimdi. Çay kaşığının ucuyla verdim yeter heralde İnşallah bizimkinin de düşer ateşi
ZeynepDuruuu Lidya-t Uyku da yaptı ateşi de yükseldi yeni. Hemşireyi aradım şimdi ilk kez başıma gelince tedirgin oldum. Ateş düşürücü verdim😞
Cansumommy ZeynepDuruuu bir tam çay kaşığı verebilirsiniz. ucuyla az gelebilir. inşallah düşer ama bidaha gerek kalmasın 🍀🌼
CemalOzge ZeynepDuruuu aşı yapılmadan önce vermiştim 2. Ay aşısında 4. Ay aşısında unuttum calpol vermeyi olduktan sonra eve geldik huzursuzlanıyor. Aklıma geldi calpol vermediğim hemen calpol verdim emzirdim uyudu. Çok şükür ateşi çıkmadı ama biraz huzursuzdu.
ZeynepDuruuu CemalOzge Aynen benim kızımda da huzursuzluk var Yarım çay kaşığı calpol verdim ateşi 36.5 a düştü. Olmadı bi yarım çay kaşığı daha vericem
Glcndr Bizde bugün olduk calpol verdim ateş yok ama çok huysuz uykusunda ağlıyor sürekli ağrısı var diye düşünüyorum
NehirAda08 Bizde dün aşı olduk eve gelince bir çay kaşığı calpol verdim dün gece ateşi çıkmamıştı ama bugün özellikle başı sıcak 37.2, 37.3 gibi çıkıyor takip ediyorum hafif huzursuzluk var yine de.