ecem34 Bartu22 benim cihazı bilmiyorum ama kalın köklü kıl daha çabuk bitiyo. İnce sarı olursa makina görmüyo. Şuan benim 4. Seansım çok iyi sonuçlar aldım. Batıktan etek vs hiç bişey giyemezdim. Ama şimdi bebek gibi pürüzsüz oldu
svnr ecem34 batık için lazer ile birlkte hehangi krem kullandımız mı yoksa sadece lazer ile mi batık sorununuz çözüldü?
saripapatyam2 ecem34 daha önce başkalarınada sordum ama sizede sorayım.. benlere lazer zarar veriyormuş tehlikeliymiş yani size herhangi bi önlem alındımı
Fundii_74 Hasanne şuracıkta bende bekliyim bende bu ay ilk seans icin gidicem lazere bakalm inş iyi sonuclar olur 💁
ecem34 Hasanne hayır hiç bişey kullanmıyorum. Batıklar için kabak lifi kullandım çok iyi geliyo haberiniz olsun 😊
Gokcezabun18 Bartu22 her kıl köküne göre cihaz farklılığı vardır sarı veya beyaz değil ise başka cihazla yaparlar merak etmeyin
ecem34 svnr batıkları lazer temizledi. Benim aşırı batığım vardı oyüzden kabak lifi kullandım. Çok faydasını gördüm. Şuan bacaklarım bebek gibi 😂
saripapatyam2 ecem34 A öylemi nette baktım çok kötü şeyler yazıyor bene denk gelirse kötü huyluya çevirir . filan diye İnan’ın korkumdan bi türlü başlayamadım ben onu okuyunca biraz pimpirikliyim de açıkçası
ecem34 saripapatyam2 zaten gideceğiniz yerde iyi veya kötü olur diye söylerler. Korkmanıza gerek yok 😊