Esrans turansmom muhakkak gazını çıkarın ama uyuyakaldıysa gaz çıkartmak zor bu reflü yatağı eğimli olduğu için kustuğunda ALLAH korusun boğulmasını önlüyor . Reflü geçicidir demişti doktor bana benim bebeğim de sürekli kusuyor
erturkseha dlkcnblt valla büyük boyu olsa ne güzel olurdu benim huysuz sıpa o yataktan vazgeçmiyor ayakları dışarda uyutuyoruz 😃
dlkcnblt erturkseha bnmde öyle ayaklar dışarda uyutuyorm 😅 olmazsa bi parça sünger alıp kısa gelen yere dikerek ekleyip uzatcam boyunu 😄
dlkcnblt turansmom olabilir 👀 fazla geleni de çıkarıyor olabilir.Bzde de kusmalar ,genzine bşy kaçmş gbi tıkanmalar falan var reflü tanısı kondu doktor bana süt yoğurt peynir hamur işleri ve çikolata yasakladı sütten beneğe geçip reflüyü tetikliyor diye
canan_oguzkagan1 turansmom evet doğduğundan beri kullanıyorum alıpta en çook kullanndığım ürün oldu heralde 7aylık oğlum hala buna yatırıp pış pışlar uyuturum sonra yatağına koyarım dlkcnblt benimkide bundan çokda rahat yanlarını çıkardım şuan tabi büyüdüğü için ☺️
dlkcnblt turansmom mideden sıvı örneği alınıyomş normalde ama bnm bebeğim tıkandığında ters çevirince elime bi çay kaşığı kadar sıvı geliyodu kusmalar dısında mide sıvısı reflüden dolayı gelirmiş o nedenle mide sıvı örneği alıp bebeği tekrar rahatsz etmeye gerek duymadan tanıyı koydu