Atlas2020 Sevgili anneler 🌸🌼 Bebeklerinizle aranız nasıl benimki artık cıldırır gibi cıglıklar atıyor gülüşü beni bittiriyor 🥳 agulaşmaya başladık doya doya konuşuyorum sizde durumlar nasıll 🧸
VERA19 Atlas2020 Bebeğim değil ama ben 12 Ağustos doğumluyum🤣 Aslan Burcu bebeğiniz,çok iyi bence🥰🦁 Allah bağışlasın🙏🏻
Deletedmom_29 Atlas2020 14 Ağustos 🌸 beni ve babasını görünce gülüyor, agı ve gııı diyor😄 sesini mi keşfetti nedir çok konuşuyor ✌🏻
Minikpandailay Atlas2020 18 Ağustos doğumlu minik bir aslan kızım 🥰 gulmeler aguu lar auuu lar başladı gündüzleri pek uyumuyor geceleru de günü gününü tutmuyor diyebilirim.. çok çabuk büyüdü gözlerimin önünde. ilk dogdugunda 40 i cikarmi ne zmaan büyür diyordum üç aylık oldu bile
A_y_can34 10.08.20 doğumlu benimki de oğluşum konuşuyor resmen çığlıklar gülücükler çok seviyorum bu hallerini 🥰🥰
Atlas2020 A_y_can34 ay kuzum benim dogum gunumde 10 agustos ogluşumun 12 si 💙 çok cabuk büyüdüler dimi
Aysegul1aren A_y_can34 bizimde dogum tarihimiz aynı cok istemistim 10. 08. Olmasini çünkü benimde 8 ağustos aslan gbi olsunlar inslalah 🙏🥰🥰
A_y_can34 Atlas2020 yaa 🥰 gerçekten hemen geçti zaman, uyurken özlüyorum kuşumu💞 nasıl sizin gece uykuları, çok sık uyanıyor benimki bu ara acikiyor herhalde gündüz az emiyor doktoru gece yatmadan mama verebilirsin dedi bilmiyorum artık
Atlas2020 A_y_can34 beni emmiyor mama veriyorum mama ictiği için gece uyanmuyor pek canım verebilirsin
Gmz26 Benim kıızm da 10 ağustos. Agulamalar, gülmeler.. bizi görünce gözleri parlıyor.. Ama şöyle bi sorunumuz var sizde de var mı uykusunda çok sıçrıyo endişelendim açıkçası..
A_y_can34 Atlas2020 biberon tutmuyo benimki de emzirme sondasini dene dedi doktor ama almadık daha bugün söyledi bir deniycem belki o şekilde geceleri uzun uyur ütü yapayım dedim bir pantolonunu utuleyemedim kırk kere uyandı geri geliyorum ütü kapanmış açılana kadar bi daha uyaniyor cildircam simdi
A_y_can34 Atlas2020 yok hayır hala almadık biberonla denedim yine almadı biraz cekiyo aslında herhalde akışı yavaş geliyo sinirlenip bırakıyo
A_y_can34 Aysegul1aren 8 Ağustos çok güzel bi tarih ben astrolojiyle ilgiliyim o cuma günü açılar çok güzeldi hem de 8.8 olmuş ❤️ benim 7si görünüyordu ama gelmedi yavrum suni sancı aldım kalp atışları yavaşladı sonrası zorunlu Sezeryan…çok üzücü geçti benim doğumum maalesef keşke gitmeseydim o gün doktora kendi sancimi bekleseydim diye düşünüp duruyorum ama işte kısmet
Aysegul1aren A_y_can34 nasip sag salim eline almissin ya gerisini düşünme. Rabbim cumlesini korusun benimde normal dogumum 15 indeydi ağustosun ama acilen sezeryana almak zorunda kaldilar kordonunu tamamen dolamisti normal gelcek kadar kordon birakmamisti kendine yaramaz oglum😍 10 ağustos istemiştik demekki allah kalbimize göre verdi 🙏
Atlas2020 Minikpandailay valla ya hemencicik büyüdüler 😕 bi an hemen büyüsün diyorum sonra hep böyle kalsın diyorum ☺️