Avsininannesi15 Oy kuzunun inciside geliyor maşallah acaba sicak birsey falanmi icirdizin? Yanlis anlamayin mamasi falan sicakmi geldi acaba braz dudak yanığına benzedide
BenDeniz Mom987 aa öylemi beyazdı normalde bu ama kan ilacı veriyorum ondan sonra bu rengi aldı geçmedi
mtmcn Emen bebeklerde olur diye biliyorum cok emmekten hatta bir adi da var unuttum😑 benim kizimda da ara ara olur gecerdi bir sey yapmayin bence 1-2 gun takip edin
Mom987 BenDeniz Fazla emiyorsa dişten de olabilir çünkü ağız içinde dilde yok sanırım yara diş geliyor ondan kaynaklıdır.
Canselsener BenDeniz bizimde vardı sakın karbonat yapma ben yaptım dağildı tüm ağzına mikostatin kullan damla dağılmasın 1 hafta ne cekti bebeğim boğazına kadar inmişti karbonat yüzünden
Dadam BenDeniz pamukcuk olmuş canım temiz bir tülbent le ılık, karbonatlı suyla sil acıtmadan, göğüs ucunu da sil aynı şekilde, ilaçları da oluyo sanırım eczaneden alabilirsin.
Cnngn BenDeniz canım dudağını ilk temiz bir tülbent yada bezle biraz yavaşça sil sonra mikostatin damla var onu beze dur kalınca olsun bol yani sonra onunla da dudağını temizle en son da dudağının üzerine damlar üzerini kaplicak şekilde ağzının içini de kontrol et iceridede olabilir canım aman dikkat