Melikederinakinnn Mircan inat edin basricaksiniz ona istedigini vermeyin ataktan vs sonra geri basliyor emmeler ama bir birbucuk ay suruyor malesef bazilarnn daha kisa ama bizim birbucuk ay surdu emmemesi sonra tabikide inat ettim basardim
Mircan Melikederinakinnn uyku esnasında sürekli emdiriyorum uyanıkken de bazen emdiriyorum inşallah en kısa zamanda geçer
SertapHilal Mircan canım dün post paylaşmıştım seni etiketlemişler. Chicco manuel pompa satıyorum 100 liraya aldım 60 liraya verebilirim. Yer ankara ama başka şehirdeysen kargolayabilirim ?
SertapHilal Mircan ama mochi emzirirken sağmak için yapılmış bişey canım. Zaten söylüyolar ya normal sağım için ondan verim alamazsınız diye 🤷🏻♀️
Buh4160 Mircan 4 aylikken birakti kizim 6 aylikken geri tuttu ama o 2 ayda bende kızımda cok yiprandik. Kucakta hoplaya ziplaya sarki soyleyerek emziriyordum bazen bu bile ise yaramiyordu. En son yanina uzanip öyle emzirdim halada oyle emio 11 aylik olduk 😑
Mircan Buh4160 canım ben ne yapsamda tutmuyor denemediğim yöntem kalmadı çok yıprandım uyku dışında almıyor 😔