HuseyinAlp oğlum 1 ay 21 günlük bugün doktor artık eldiven takma etrafı eli ile tanıyacak engel oluyorsun dedi ama elleri çok soğuk napmam lazım
civcivoz HuseyinAlp ben de burda bekleyeyim benim oglum da 1ay 6günlük ben de hep eldivenli tutuyorum bazen cıkarıyorum elleri hava alsın diye ama hemen buz gibi oluyor geri giydiriyorum 10dk sonra falan
angellove2518 HuseyinAlp tak canım bişey olmaz zaten 3. Aya dogru taniyor ellerini zaten o zmana kadarda elleri büyür takamassın
seda-52 HuseyinAlp bebeklerin elleri ayakları genelde soğuk oluyur önemli olan ensesi ve sırtının sıcaklığı ben kırkından sonra takmadım. Uzun süre takmak motor gelişimi açısından iyi değil
vuslat1108 HuseyinAlp bebekler ellerinden üsümezler merak etmeyin ellerinin yüzünün burnunun soğuk olması üşudugu anlamına gelmez.
YeldaKuzey Bebeğin daha çok kücük tak canım kış günü zor ısınır zaten. Ara sıra alışsın diye gündüzleri 1-2 saat aç ama geri tak
35-yes Sürekli takmana gerek yok üşüdüğünde tak ısındığında çıkar evde ellerini aç çok üşümez dışarda illaki tak
SenaaTuna HuseyinAlp doğrusu ben hiç takmadım eldiven.evet soğuktu elleri ama hep öyleydi.normalmiş böyle olması.bende o yüzden hiç takmadım. bebeğim 3 buçuk aylık oldu buarada.
Aylingneess HuseyinAlp ben kızıma hiç takmadım doğumdan sonra yanıma getirdiklerinde yaptığım ilk iş eldivenlerini çıkarmak oldu ve bebeklerin üşüdüğünü ensesine bakarak anlayabilirsin üşüdüğü için soğuk değil elleri emzirirken falan göğüsünüze dokunmasında yarar var emzirerken çıkartın isterseniz
Mrv-_- HuseyinAlp sürekli eldvenli olduğu için öyle oluyor, yüzünü yoluyorsa bi süre sırf geceleri takın (10-15gün) sonra tamamen çıkartın gelişimini engelliyor eldivenler, eller açıkta kaldıkça ısı dengeleniyor merak etmeyin
vuslat1108 HuseyinAlp ben kızıma hiç eldiven takmadım emerken ya parmağımı ya yakamı tutuyor 🥰yüzünüzde bir iki kez çizdi kanattı canını yaktigini fark edince onuda yapmadi bir daha
Deletedmom5284 HuseyinAlp 2 aya kadar taktım tırnaklarını düzgün kesemiyodum hiçte birşey olmadı kızım 3+15 günlük herşeyi tutuyor atıyor vuruyor çekiyor sorun yok