Arkadaşlar ben hamile olduğumu bilmeden sivilce ilacı kullanmaya başlamıştım aknetent. 3 hafta felan oldu kullanmaya başlayalı hamile olduğumu öğrendim ve anında kestim ilacı doğal olarak. Doktorum bu ilaç çok sıkıntılı ya gebelik düşük ile sonuçlanır yada bebeğin engelli olur gebeliği sonlandırabiliriz dedi kabul etmedim en kötü ihtimal dişlerinde sorun olur kırık çıkar çarpık olur vs dedi. Neyse hamileliğim çok güzel geçti şükür bebeğimde gayet sağlıklı doğdu hamdolsun. Şuan 13 ay 14 günlük 4 alt 4 üst 8 dişimiz var. Üst yan iki dişler çürüdü ön dişlerde çürüyecek gibi ve uçları çap çap kırık gibi. Bu gün diş doktoruna gittik anestezi uygularım ama yaşı küçük takibe alalım ve fırçala iyice temizle dedi mümkünse gece emzirme kes dedi. Çünkü anne sütü dişler de çürük yapabilirmiş şekerli olduğu için ve gece ne ile beslense bile temizlenmediği sürece de çürük yaparmış. Benim kızım da bebekliğinden beri gece gündüZ emerek uyur şimdi yavaş yavaş gece memeyi kesecem başına gelen bu süreci kolaylıkla atlatan varmı aranızda. Birde bu diş çürüğü başına gelen var mı. Bu çürükler benim kullandığım ilaçtan mı kaynaklı acaba diye çok huzursuzum. Paylaşırsanız sevinirim. 😊