Edanurdg Bernagkgkz 4.ay atağı yeni bitti bismillah demeden bir kaç gün kalmış 5.ay atağımıza bizimde ama hala 4.ay atağından bazı davranışlar devam huy oldu sanki bebede siz nelerden şikayetçisnix anlatın da bize de önizlenim olsun alıştıralım kendimizi
Dkk Bernagkgkz 5 ay 9 günlüğüz . Sürekli tırnaklarını geçiriyor bana çarşafa 🙄 kendini geriye doğru atıyor yay gibi geriyor vücudunu neden olur sizde de varı mı ??? Hem kucağımı istiyor hemde kucaktan sıkılıyor anlayamıyorum ve çok üzülüyorum 😕
Burcem Nisam3553 anacım doğdu doğalı bişeler kovalıyoruz vala bende anlamadım 😀 çoğunluğu diş sıkıntısından.. bi çıksaydı hayırlsııyla
Bernagkgkz kendini yay gibi geri atıyor uykuya direniyor kucak istiyo kucaktan sıkılıyo 5 dk durup sonra ağlıyor sürekli ağlıyo gece 3647849392 kez uyanıyor
Dkk Bernagkgkz aaaa bu benim kızım 🤔birde meme ile kavgası var tutuyor emmeden bırakıyor sürekli bırak tut ama emme yok 5 tut Bıraktan sonra 1 uzun sündürme
Nisam3553 Burcem Alın benden de o kadar güzelce uyuyan yavrum resmen gözü kapalı uyumamak için ağlıyor direniyor🥺 bayılazaaam🤪