Alya112 Bebeğinin yüzünde bir haftadır böyle şeyler cıktı. Kaşlarının başlangıç noktalarında. Burun kenarlarında. Nedir acaba endişelenmeli miyim ?
Dragon2018 Alya112 konak bu sanırım yani egzama değilse banyoya sokmadan önce zeytinyağı şurup bir fırça ile nazikçe övün ama doktora gitmeniz de fayda vsr
bertn Alya112 kac aylık bebeğiniz eğer bir üç ay aradıysa böyle olduğu bi dönem bar geçecek bizde de oldu endişelenmeyin
tospikannesii Alya112 bebek yağıyla yumuşatıp silin geçerse Konak olabilir, yanlış yönlendirmek istemem, olmazsa ebenize mesaj atın, o daha doğru bilgi verir
Gul37 Benim de bebeğimin kaşları ve ortasında çıkmıştı. https://www.dermoeczanem.com/mustela-stelatopia-emollient-face-cream-yuz-kremi-40-ml?gclid=Cj0KCQiA-rj9BRCAARIsANB_4ADLBp5RNEnR9-GzP2tcbD7U_20ySwMGBYdCMRGev7It1RDG-Nm9CPkaAlI6EALw_wcB Doktor bu ilacı verdi. banyodan önce sürdüm ve banyodan sonra hafif az az sildim 2-3 güne geçti . Kızarıklık falan da olduğunda sürüyorum geçiyor hemen.
Alya112 Gul37 bundan bende edineyim hemen cidden genel olarak bebeğimin yüzü çok kuru. Banyodan sonra özellikle.
Seli_m Alya112 yeni doğduğu dönemlerdw benim bebeğimde de oluyordu sık sık, bepanten sürüyordum uyuyunca, sonra geçti zamanla
Ysm2019 Alya112 konakta değil eğzamada değil bence doktora gösterin ama normal cilt problemi kalıcı bir sey değildir endişelenmeyin