5 aylık bebeğim ilk 3 ay gaz sancısı çektik uyku düzeni yoktu sonra bi ay düzene girdi gece gündüz çok güzel uyku uyuyordu ama şu son bi buçuk aya yakın hemen hemen düzenimiz çok bozuldu bazı anneler diyor ki bebeğim 3 de uyuyor falan keşke öyle olsa benim ki gece 3 e kadar falan uyuyor bazen 4 en fazla sonra bi uyanıyor öğlen 1 e 2 ye kadar uyku haram diş kaşıntısı var jel kullanıyorum kakası nı günde 2 bazen bi kez olacak şekilde yapıyor özellikle son 3 günde akşam 4 lere kalmaya başladı canı yanıyor gibi ağlıyor diye bende calpol verdim çok az şekilde Doktorum önermişti çünkü ama ben gribim çok yoruldum artık aç diye yazacak anneler sadece mama ile besleniyoruz ve yedikten sonra da yapıyor bunu sorun gaz sancısı değil bilmiyorum yani ne yapmalıyım ya eşim yurt dışında artık kafayı yiycem bile değil tükendim ya gribim ve tek bakıyorum ona gücüm kalmadı halisülasyon görmeye başladım artık o uyuduğunda ben huzurla uyuyamıyorum kalktı kalkacak diye 2 gündür 4 saatlik uykuyla duruyorum mesela napmalıyım bilmiyorum 😔😔