Baharasel_ Kızım 7.5 aylık uykuları hiç kaliteli değil biraz rahatlasın diye rezene vermek istiyorum sizce vermeliniyim uykuya etkisi oluyormu birde zararı varmıdır ne kadar vermeliyim
Asya12 Baharasel_ bizde hicbir etkisi olmuyor gazi için 2cay kaşığı falan veriyorum arada rezene anason kimyon hicbir i rahatlatmadi uyku deseniz felaket uykusu ile gidiyoruz 20 günlük ken bo başladı uykusuzluklar 3ay 25 günlük aynen devam
Deletedmom379 Baharasel_ ben 2 gündür bu arkadaşın tavsiyesi ile verdim mükemmel uyudu vallahi bilsem daha önce verirdim.
Baloglusum Baharasel_ oluyor canım bizde benim bi suluk kadar içiriyorum yaklaşık en azından 3 4 saat uyuyı
Kucukprensim Baharasel_ ben hero babynin rezeneli gece mamasini veriyorum hiçbir zararı yok rahatlatıyor
Baharasel_ Asya12 gazı için relactaz diye bi damla kullandık biz doktorunuza sorun bi isterseniz biraz pahalı ama onca denediklerimizden sonra bi o iyi geldi bize 4 ayın sonunda gaz sancımız bitti onun sayesinde
Baharasel_ Ne kadar ve hamginden verdiniz bu hazır eczanede olanlardan mı yoksa tohum şeklinde olanlardan mı
Deletedmom379 Yasemin58 kaynamış bir su bardağina 1 tatlı kaşığı rezene attım demlemeye bıraktım ılıyınca 2 3 Kasık icirdimm canım
MinikPrensesimE Bi arkadaşım 40 çıktıktan sonra 30 cc rezene veriyodu hem rahat uyuyodu hem gazı hiç olmadı ama ben 2 3 çay kaşığı veriyorım yetiyo