sevgikra41 4 ay oldu dogum yapalı ve saçlarım cok kötü bi şekilde dökülmeye başladı saçlarımın ön kısmı açıldı hatta o denli dökülüyo sacıma tuttugum gibi bi avuc sac geliyo ne yarar acaba bi önerisi olan var mı
Annemelekk sevgikra41 sıkıntı yapma herkesin başına gelebilecek bir şeymiş. Gitmediğim özel doktor kalmamıştı kafama çok takmıştım benim de alnımın kenarları açılmaya başlamıştı ne yapsam fayda etmiyordu meğersem doğum yaptıktan sonra bir müddet dökülme yaşarmışız . Muhtemelen süt verdiğimiz için bütün demiri vitamini çekiyorlar bizden vücut belli bir süre sonra alışıyor ve dökülme duruyor. Altıncı ayından sonra geçer. Dert etme daha çok dökülüyor yoksa.. sadece onunla yaşamayı öğren . Canları sağ olsun dökülen saç olsun öyle değil mi :)
Tiredmomy sevgikra41 benimde aşırı dökülüyor hatta yanlarım açıldı emzirmiyorum da emziren anneler dökülür diyorlar ama yok saç kalmıycak bu gidişle vitamin eksikliği diyorlar koronadan dolayı gidemiyorum da napıcam bilmiyorum😕
SevcanDenizKorkmaz sevgikra41 bebeğim 4 aylık olunca benimde saçlarım dökülmeye başladı. Ama dökülmüyor kiii bildiğin saçım kafamdan akıyor 😟 5 buçuk aylık oldu bebeğim hala dökülüyor. Bende gün içerisinde sürekli saçımı örgü yapıyorum daha fazla dökülmesin diye. Ona rağmen evin her yerinde saçımı buluyorum 😟
yyytsen sevgikra41 valla biz 10 aylık olduk hala deli gibi dökülüyor, gün boyu her yerden saç topluyorum, duş sonrası saç tarama iyice demoraliZe oluyorum 😢
Arzumay20 Benimde aynısı oldu 4. Ayinda bebegimin canim. Saglik ocağında kan verdim demir kullanıyordum zaten d, çinko, kalsiyum vitaminleri verdi kısmen azaldı. Geçmiş olsun mutlaka değerlerine bakt mutlaka.
musslim_mom Annemelekk peki sonra geri çıktı mı alninizda saç? Şimdi bende aynı durumu yaşıyorum, çok kötü gözüküyor kel gibi😁😏
CansuveCan Banada bir sür ilaç verdi doktor ama emİrdiğim için daha kullanmadım korkuyorum doktor kullan dedi ama prospektüsünde emzirenler kullanmamalıdır yazıyor anlamadım
Annemelekk musslim_mom Çıktı çıkmaz olur mu bir de şimdi onu kafaya takıyorum 🙈 saçımı topladığım zaman oradan böyle kısa kısa çıkıyorlar . Kendi kendime diyorum ki ne çok üzülmüştüm keşke üzülmeseydim . Çocuğum şimdi 11 aylık :) hatta birisi bana demişti ki bebek seni tanıyana dek saçın dökülür yani seni anne olduğunu bilecek ancak öyle duracak demişti 😂 batıl inançlardan bitanesi işte 😻 hiç müdahale etme. Sadece tepeden topuz yap gün içinde. Banyoda ayrı dökülür açıkken ayrı dökülür tararken ayrı dökülür bilirim o işkenceyi ama olsun geçecek sakın unutma 😍
musslim_mom Annemelekk ayy içimi rahatlattiniz, ben yoksa sarımsak filan sürüyor uğraşıyordum. O kadar kafama takmışım ki rüyamda kına arıyordum faydası olur diye 😂