Rubab_Mommy Iyi akşamlar kizlar🌸.Dogum yaptiktan kac ay sonra regl oldunuz?Ben 2 aydir dogum yaptim.10 gun once regl olucakmiş gibi hafif agrim oldu.2 gun kirmizi renkde biraz akintim oldu.Bide bugun oldu ayni şekilde.(emziriyorum bu arada)Boyle mi oluyo ?
F-Betul Rubab_Mommy Merhaba, 4 ay 17 gün önce doğum yaptım benim 60 güne yakın lohusalık sürdü hemen bitiminde adet oldum. Sonra o da bitti ama birkaç sonra lekelenme tarzında kanamam oldu, 15-20 gün öncesine kadar devam etti bitti. Şimdi bir şey yok.
[silindi] Rubab_Mommy bebeğim 4 aylıkken ilk reglimi oldum emziriyorum. Arkadaşım 8. Ayında olmuştu. Kişiden kişiye değişiyor. 🤷♀️
Rubab_Mommy F-Betul Anladimm.Benim lohusaligim 35 gun surdu.Şimdi leke gibi gelince hamilelikten korktum acikcasi🙄🤦♀️
Rubab_Mommy Mine25 Aynen bende pek inanmiyorum.Ama bi tarafdanda regl olmadan hamile kalinmaz.Oda kafami kurcaliyo🤦♀️☺
Rubab_Mommy Lina_annesi Nasil yani ?Akintiniz bitmiş miydi ?Bildigim kadariyla 40 gun icinde regl olunmaz ki🤷♀️
Mine25 Rubab_Mommy regl olmadığım için hamile kalsamda bilemicem o stres başkaydı ama eşimle ikimizde çocuk istemediğimiz için şuana kadar sıkıntısız geldik bakalım inş böyke devam eder 😊☺️
Lina_annesi Rubab_Mommy evet bende öyle sanıyordum ama benim akıntım ve kanamam bitmişti ama 35. Günde adet kanaması başlangıcı gibi kanamam oldu daha sonra arttı hatta şuanda sonlarını yaşıyorum hemen doktoruma yazdım olur normal dedi hatta spiral taktırmak istediğimi söyledim sonuna doğru gel adetinin dedi