Hickimse Bebeğim 20 günlük oldu . Baya saçlı doğdu kulağında ve alnında da siyah tüyler var onlar dökülür mü ?
mervedmr Hickimse Benim kızım 3bucuk aylık. Kulaktaki kıllar dökülmeye başladı ama hala var. Alındakilerde duruyor🤷🏻♀️
Cansuk Benim kızımın kafasında saç yokken kulaklarında kıl vardı o kadar üzülmüştüm ki şuan 1 yaşında hiç yok
busraaa01 Hickimse dökülür canim benim oğlumda da vardı şuan 9 aylık hiç yok sizinkide zamanla kaybolur sorun etme 😊
Cimbm Hickimse bnm oglumdada vardı bana kendi sütünü kıl olan yerlere sur kurur ve yıkayınca banyo yapınca dökülür ddiler inanmadım ama çok vardı diye yaptım ve baya döküldü gerçekten
Esenazra Hickimse benim bebeğim de kıllı canım merak etme dökülüyormuş. Şu an 4 aylık kızım kulağında az kaldı alnında hala var. Çoğu anne dökülüyor diyor
Yagmursonrasitoprakkokusu Hickimse benim yeğenim aynı şekildeydi şu an 9 yaşında döküldü bi çoğu ama yine de az biraz var vücudunda. Sırtında falan
Borasmomy Hickimse ah benim bebeğim de öyleydi alnı kulakları simsiyah tüydü kıllı oğlum diye severdim döküldü sapsarı bir çocuk oldu 🙈🤩