Annebaalll Kızlar bebegim 8 günlük 2 saate bi emzirmem gerekiyor hafif sarılığı var ama kolay kolay uyandıramiyorum ne yapmam gerekiyor bana bi fikir verin lütfen yaa 🥺
Defne_cicegim Annebaalll canım benim kızımın da vardı sarılığı ben ayağının altını gidiklardim burnunu sıkardim altını açardım
Eceslh Annebaalll o zamanlarda normal 15 güne kadar takma kafana bişey olmuyor.. 15 günden snra da uyutamıyorum diye yakınırsn.. iki elini tut havaya dogru kaldrrkn ellerini çek haff yukarı brak o refleksle uyanıyorlar doktorlar öyle öneriyor nette vardır videosu
Emos27 Annebaalll ben soyuyordum anca öyle uyanıyordu ben de kıyamadım sonra sarılığı yukselmişti 2 gün hastane de kaldık yüzden hiç düşünme kıyamamazlık yapma canım gerekirse soy hemen uyanıyorlae öyle olunca ıslak bez de duydum ama üşüme ihtimalı var hasta olmasın Allah korusun
Mom0870 Annebaalll zor oluyor ilk günler ama ayaklarıyla oynayın altını açın. Bir süre sonra uyutamıyoooruum diyeceksiniz 😊😊😊
muhanne Annebaalll alt değişimi yapın en kötü ihtimal soyun bebeği o zaman yüzde yüz uyanıyor. Bir kaç haftaya kendiliğinden uyanacak inşallah
M-V-S868820 Annebaalll ben burda yazılanların hepsini yaptım işe yaramadı geceleri kaldıramıyodum bide uykusunu böldükçe krize giriyodu ağlamaktan gündüz emiyodu gecede ağzına şırıngayla mama sıktım başka çarem yoktu uyanmıyordum şükür 3 aylık olduk sarılık çilesi geçti
TospikOglusum Annebaalll ayaklarının altını ağlayana kadar gidiklayn üzerini çıkartın bunlar ise yarar ins cnm.bol bol emzir ins geçer
Nilinannesiii Annebaalll oncelikle mutlaka uyandir. Soy ellerin soguksa ayaginin altlarini falan tut gidikla mutlaka uyansin
Minnossareannesi Annebaalll Çok zor valla 19 günlük olduk ilk 10-12 gün zorla uyanırdı hatta çoğu zaman aç uyurdu sarılık olduk yatmadık hastanede şükür ama sütüm de azdı mamaya başladık mamayı içerken uyumuyor emerken uyuyakalıyordu. Şimdi de uyusun diye dua ediyorum 🤣
SevcanDenizKorkmaz Annebaalll ıslak bezi yüzüne boynuna dogru degdir 🤗 korkma üşür falan diye uyansın emsin Minnoş. Memede uyursa yine aynı şeyi yap
Mervegem Annebaalll sarılıktan 13 gün yattı hastanede emzirmeye girdigimde hemsire topuklarına vurup uyandırrıyodu
Angels1324 Annebaalll neler yaptım sa uyanmadı altını yıkadım yok gene uyanmadı 16 idi bizim sarılık inşallah bir an önce atlatırsınız