Deletedmom424 Merhaba arkadaşlar benim 1.5 yaşında oglum ve 2.5 yaşını geçmiş az da olsa kizim var🤗benim çocuklarım sabah gec uyanıyor ikindiye doğru uykuya geçiyorlar sizinkilerin nasil uyku düzenleri ve saatleri gec olduğu için sizce sağlıklımidir tabi öğlen uykusu daha iyi diyorlar bilmiyorum bu şekilde herhangi bir sorun yaratır mi degistirmem gerekir mi bekliyorum bu yaşta çocukları olan annelerin yorumlarını teşekkür ederim şimdiden💞
mom20 Deletedmom424 ikindine doğru gündüz uykusu mu yapıyorlar gece mi geçiyorlar orasını anlayamadım 😊
nikimikedi7 Deletedmom424 Benim oğlum 26 aylık o da aynı ama 2 ay öncesine kadar öyle değildi. Doktor bir süreç olduğu için çok zorlama akışına bırakın demişti. Şimdilik böyle devam edeceğiz, zamanla normale döner diye düşünüyorum.
Purelove Deletedmom424 gece gec uyuyorlar muhtemelen. Buyume hormonu aksam 10.00 la gece 02.00 arasi uykudayken salgilaniyor. Uyku duzenlerini aksam 10.00 da uykuya gecmis olarak duzenlerseniz gelisimleri acisindan daha iyi olur
Mervea Deletedmom424 29 aylık oğlum sabah 8.30-9 gibi uyanıyor öğlen 12.30 ta uyuyo akşam 10en geç 10.30 uyumuş oluyor bundan bir hafta öncesinde gece uykuya geçişi daha erkendi geceler uzatınca uzattık 9 da uyuduğu zaman 7 de kalkardı
Deletedmom424 Yorum gelmeyen postun altina kendi kendine konuşmak moda olmus aman eksik kalmiyim ben de😁
mom20 mom20 ikindin 2. Uyku uyuyorlarsa gece kaçta yatıyorlar merak ettim 🙂 büyüme hormonu varmış akşam 10gece 2 arası salgılanıyormuş..
Deletedmom424 nikimikedi7 oğlum daha erken yatardi huy değiştirdi yatmiyor erkenden en erken hali gece 1🥴
Deletedmom424 Purelove evet yani gun için de yatmasalar da erken bile uyansa kizim geç uyuyur ne yaptıysam erkene cekemedim uyuma saatini😑
Deletedmom424 mom20 oğlum 1 gibi kizim da 2 veya 2.5 en gec yatmasa da ikindi uykusuna hep bu saatte uyuyur kizim
Purelove Deletedmom424 her gun yarim saat erken uyandirip yarim saat erken yatirarak uyku duzenlerini degistirebilirsiniz
Mervea Deletedmom424 sbaah erken uyandırarak düzene oturtabilirsiniz oğlum doğduğundan bu yana ilkkez 9 da uyandığını görüyorum benden mutlusu yok 🙈
Ayliz Benim kızım 22 aylık sabah 9 da kalkıyor kalkmazsa en geç 10 da ben kaldırıyorum. öğlen 1,5-2 gibi yatıyor 4te kalkmasa da ben kaldırıyorum. Ama çoğunlukla kalkar. Akşamda 10da yatırmaya çalışıyorum en geç 11de uyumuş oluyor
Deletedmom424 Ayliz benim kizim ne yapsam da erken uyumuyor anlamadim ya acaba erken kaldirsam gunduz de uyumasa erkenden yatar mi yada muhakkak gündüz uykusu sart mi
AselBusra Ayliz gece uyanıyor mu peki ya, kizim 23 aylik, aksam en gec 10 gibi uyumus oluyor ama saat 12 ya da 1 gibi bi uyanıyor ve uyumak istemiyor, oyun oynuyor dolanip duruyorve biz bitiyoruz, 3 aylik bebeğimiz var bide. Ne yapicaz valla bilemiyoruz ya
Oznur Deletedmom424 2 yaşına 15 gün var gece 12 de yatıyor sabah 10 da kalkıyor 3 le 5 arası uyuyor gündüz de. Bizimde geç yani ama erkene çekemiyorum meme hatrına uyuyor bakalım memeyi bırakınca nasılsa uyumicak
Deletedmom424 Oznur yine 12 iyi benimkine göre benim kizim resmen direniyor bıraksam 3 4 bulur gece 🦉