Sogankabugu 1 kere kullandım o yüzden fiyat çok düşemem diyenler değil de gerçekten uyguna verecekler var mı?
Vinividiviciii Sogankabugu Bütçeniz nedir 😅Bende ilkaybaby ergonomik kanguru var biraz geç kaldık almaya sonrada kızım sevmedi zaten hep arabayla gittiğimiz için dolapta duruyor öyle 😁
Sogankabugu Vinividiviciii açıkçası bütçeden ziyade sıfır fiyatına yakın olacaksa hiç teklif edilmesin Burda çok görüyorum 1 kere kullanıldığı için sıfıra yakın satmak isteyeni. Tamam anlıyorum haklılar ama öyle olacaksa ben zaten sıfır alırım. uyguna arıyorum😀 sizdeki ergonomik mi dışa dönük kullanılıyor mu
Sogankabugu Vinividiviciii ergonomik yazmışsınız pardon görmedim. Fiyat ne düşünüyorsunuz ve resim atar mısınız
Vinividiviciii Sogankabugu Ergonomik ama dışa kullanım var mı bilmiyorum denemedim 😂 Bendeki bu kızımı emzirdiğim için kalkamadım.Fiyat 75 olarak düşünüyorum 😅
Miniminnak22 Instagram da SMA sareye umut ol mağazasına bakabilirsin canım bir iki tane görmüştüm ben Hem kanguru almış olursun hem de paran Sare için kullanılır
Sogankabugu Vinividiviciii kendi sayfasından inceledim dışa dönük oturtmayın yazıyor😕 yine de teşekkür ederim
incinmissin_dedi Sogankabugu canım ben de de var içe dışa hatta yana dönük bile yazıyor ama kullanamadım iki kere anca kullanmışdır işini görürse verebilirim
Vinividiviciii Frdvs-isMom Evet öyleymiş sayfasında yazıyormuş hiç dikkat etmemiştim alırken kullanamadık öyle duruyor 😂
Sutbitkisi Sogankabugu ben 45 liraya bırakabilirim. Mamino 5 in 1 dışa dönük kullanılabiliyor. Yer Gebze
Betuscesi Sogankabugu burdan atamadım instagram adresiniz falan varsa oradan atayım bir de nerede oturuyorsunuz