Esyagiz 40 günlük bebegim var. Kabız değil ama kakasıni yaparken zorlanıyor ıkınıyor suratına kıpkırmızı oluyor ne yapmam lazım 😏
Ebruliuy Esyagiz benimki doğduğundan beri öyle 16 günlük doktora söyledim olur öyle normal dedi ama sürekli ıkınarak ağlıyor
Ebrcrkc Esyagiz benimde öyleydi cnm doktor normal diyor gaz masajı yapın karnına ayaklarına sıcak havlu koyun ben öyle yaptım şimdi daha iyi 2 aylık olduk bı tek altına yaparken ıkiniyo artık😊
Sevgilina Ebruliuy benim kızımda 14 günlük sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor. Uyurken bazen emerken bile ıkınıyor. Gazını çıkartsam bile aynı şekilde. Doktora götürdüğünüzde size ilaç va vermedi mi ?
SevcanEbrar Gaz masajını hemen yapıp bırakmayın. Her bslenme sonrası 10-15 dakika devam edin bacaklarını yukarı kaldırıp poposunu ayırın daha kolay yapıyor
Ebruliuy Sevgilina hayır vermedi gaz yok bunda daha gaz sıkıntısı olması için cok küçük bir iki aylıkken başlar gaz dedi karnına baktı sağlık ocağındaki doktora da söyledim gazı yok gibi normal bu durum kendini sıcak tut dedi