Dfne Hamile kalmadan önce 48kg dim. Kızım şuan 17aylik ve ben 44kg oldum çok halsizim iştahım da hiç yok ve kızım sadece beni emiyor nasıl kilo alabilirim en acilinden
Helenis Dfne en acilinden keçi boynuzu pekmezi alın her akşam bir kahve fincanı kadar için ilaç niyetine gibi aksatmadan 1 ay boyunca ama ondan sonra gelip bana kızmayın neden şişkoladım diye 😁
Adarenn Dfne acilen kan sayımı yaptırın değerleriniz düşmüş olabilir ilaç verirlerse düzenli kullanin günde 3 öğün yemek yeyin. Fındık fistik muz tületin tahin pekmez tüketin cici bebeli sütlü mama hazırlayın yatmadan önce tüketin
Dfne Helenis aldım yiyorum ama bi tatli kasigi kadar dediginiz gibi yapayım o zmn yok kızmam valla kilo alayım da yeter ki
Mtzzeynep Adarenn dediklerinizin hepsini yaptırdım yapıyorum da 40kiloya kadar düştüm belki daha da düşmüşümdür alamıyorum yine de alamıyorum Kızım beni geçecek😄
Dfne Mtzzeynep nasıl alacaz millet kilo vermek ister biz almaya çalışıyoruz biran önce almak istiyorummmm
Mtzzeynep Dfne bide emzirirken kilo alıyoruz diyorlar ya bizde her emzirmede 100gram veriyorum sanki 🙈
Adarenn Dfne canım kafaya koymak önemli yada ilgili bir diyetisyen eşliğinde başla takipte olduğun için motivasyon yükseliyor daha iyi sonuç alırsın
Dfne Adarenn motivasyona gerçekten ihtiyacım var aynayabakmak istemiyorum artık kendimi begenmiyorum hic kızıma da memeyi biraktirabulirsem daha ıi olacak sanırım
Dfne Mtzzeynep aynen valla emzirirken 100 peşinde koşarken 100derken bisey kalmıyor artık kızın enerjisi benden cokk
Melekler Aynı beni anlattın keşke bende alabilsem ama yok yok. Tabak olarak porsiyon yemeğimi bitiriyorum sonrasında meyve abur cubur geri uyurken atışrıtırıyoruö birşeyler 50 kgdayım yıllardır benim kızım da emiyor