BalkizimBaloglum2 Kizlar bugün ne pişiriyorsunuz bana ve tüm Bugün ne pişirsem diye kara kara düşünenlere fikir olsun 😇
Mom14 BalkizimBaloglum2 tavuk göğsünden patatesli birşeyler yapacam bende 🤣 o an aklıma yaparken ne gelirse işte kafadan yemek uydurmayı severim 🤣
idillinamom BalkizimBaloglum2 Bugün ki menüm bana göre 🤭 grip anne menüsü 😅😅 İlik sulu tavuk çorbası Portakallı kereviz Pilav Salata
Tugce52 BalkizimBaloglum2 bugün bizim burda pazar var eşim işten erken geliyor o gelirken balık alacak yanına salata ve mercimek çorbası yapicam 😊🤲
seydaac BalkizimBaloglum2 peynirli börek içi hazırlıyorum, fırına gönderecem. Yanına da bir salata bir de ayran tamamdır 👍🏻
Zeyzey2019_ BalkizimBaloglum2 öğlen kızıma mercimek yemeği yaptım, onu biraz fazla yaptım onu yeriz. Kızıma köfte yapacağım onu da fazla yaparım. Mercimek köfte pek uyumlu değil ama benim de beynim duruyor artık ne pişirsem diye düşünmekten
BalkizimBaloglum2 Zeyzey2019_ olsun sonuçta siz yiyeceksiniz yabancı değil ya afiyet olsun şimdiden 🙂
Arafinannesi Tugce52 evet cnm keşke olsaydı kolay oluyor çok temiz ve güzel yapıyorlar şimdiden sana kolay gelsin o zaman 🤗