Merveenuse Arkadaşlar.. onerebileceginiz yatış pozisyonlu isofix lı ve 360° dönen bir oto koltugu var mı kullanıp memnun kalan bütçesi en fazla bin tl olan
uygar48 Merveenuse bizde yeni yoyko Ultimate aldık şuan için çok memnunuz. Çok fazla para vermeye değmez bencede görsel olarakta gayet kibar, kenarları deri görünümlü
Gzdzeynep Merveenuse yoyko tavsiye ederim biz memnunuz kızım da rahat oturuyor içinde bizdeki yoyko bear modeli
Mlkbyrk Ben bebek arabasını yoyko almıştım. Çok memnunum şimdi de aynı markanın oto koltuğunu araştırıyorum, aklıma yatmadı değil, 7 aylık olduk ve pusette asla yatmıyor.. oto koltuğu 850₺ civarında şuan da hepsiburada.com da 🌸 araştır derim canım 😌🙏
Merveenuse Gzdzeynep posta iki gün oldu ama ben ancak girebildim… Yatış özelliği var mı canisi koltuğun
Gzdzeynep Merveenuse var tek kademe yatışı var uyurken kafası öne düşmüyor ama öyle tam yatış da değil başka oto koltuğu kullanmadım ama yatış özelliğinden de memnun kaldım siz hepsiburada trendyol gibi sitelerdeki yorumları da okuyup öyle karar verin 😊