civcivininannesi Kızlar ya çocuğum çok hareketli o yüzden çok kilo verdim yemek yemeye vakit bulamamaktan baya zayıf duruyorum giydiğim yakışmıyor vitamine başlamak istiyorum hem iştah açan hem dinç tutacak vitamin bilen var mı yada kullanıp faydasını gören 🤗
Timurcan civcivininannesi bende dogumdan sonra çok kilo verdim ya kendimi kötü hissediyorum yok mu söyle etkili bir yöntem 😭
Kader442 Mom14 ayy Allah aşkına heryerde de sizden bi tane var bi bitmediniz kilo vermek isteyen dememiş 🙄😏
Minikbirkalp Ben ben bende istiyorum o dediğinden 😂😂 henüz 3 ay oldu sayılır doğum yapalı hiçbirşey kalmadı gitti kalaydı iyiydi🤭🤭🤭
Tesekkur nutellayi ekmegnen yiyin 😂 vitaminlerin hepsi bos is malesef tek cozum bol karbonhidrat ama vicik vicik yaglanmak degilde saglikli kas yapmak istiyosaniz karbonhidrat +spor
civcivininannesi Tesekkur aslında yiyorum kızım çok küçükken çok zordu o ara midemi küçüldü noldu anlayamadım
Mom14 Kader442 ben zaten kilo almak istiyorum diyince kilomu sana verebilirim dedim düzgün okusaydın yazıdgımı 👌🏻
Liyalio civcivininannesi ah yaramı deştiniz bende kilo istiyorum yaa of hamileyken ne güzelde almıştık tombulfuk az da olsa hemen verdik o değilde kilo verince goguslerimde küçüldü benim böyle olan varmi aranızda ya hamileyken dolgundu😢