Bus16su_07 Merhaba 4 aylık olduk bugün burnunda hırıltı var serum fizyoloji sıkıyorum ama 3 gün oldu devam ediyor .ve bu ses benim çok canımı sıkıyor ne yapabilirim
Karsimasaldakikiz Bus16su_07 sterimar okyanus suyu kullanın. Doğal bir ürün olduğu için kızımın doktoru 2 yaşına kadar her gün kullan dedi bana. Evde toz oluyor illaki hastalık akıntı vs olmasa da. Burnu temiz kalır dedi
Ikizzannesi20 6 aylik ikizlerimden birinde var bu hiriltidan dun doktora goturduk bogazinda ve kulağında bir problem yok ama tahlillerine bakalim dedi bizde sonuclarimiz bekliyoruz bana kalirsa sizde bir doktorla gorusun isterseniz
Bus16su_07 Ikizzannesi20 canım bi ilk değil doğduğundan beri ara ara oluyor doktor muayene ediyor bir sorun yok diyor ama neden oluyor o zaman
Ikizzannesi20 Bus16su_07 doktorunuzu degistirmeyi dusundunuz mu acaba . Benim kuzenimin kizininda dogdugundan beri hiriltivi vardi ama o na hava makinesi dedi doktor onu kullaninca gecti ama sizde bi doktor degistirin isterseniz canim
Bus16su_07 Ikizzannesi20 canım 3 farklı doktora gittim hırıltı burundan geliyor Yenidoğanlar da olabiliyor dedi hepsi boğazına baktı sırtını dinledi ciğerleri dinledi hepsi de ay I şeyi söyledi :( salı tekrardan gidicem bakalım inş sizin sonuçlarınız güzel çıkar
Bus16su_07 Ikizzannesi20 bir de bi kere yine kızım çok huysuzdı acaba idrar yolu mu diye idrar almışlardı o temiz çıkmıştı
Ikizzannesi20 Bus16su_07 ayy bilemedim canim suan ya acaba dis cikaracgi icin mi boyle yapiyor . Insallah duzellir canim ya 😊😊
Bus16su_07 Ikizzannesi20 inşallah cnm çünkü 2 gündüz çokta huysuz sürekli kucakta gezmek kucakta uyumak istiyor inş 4 ay atağı değildir diye kendimi avutuyorum :(