Balcocuk2
[bilinmeyen] başıma gelmedi ama postunuz yukarıda kalsın acaba tırnağı varda gözüne falan mı geçirdi
Minikevrenim
[bilinmeyen] sanırım yorum gelmedigi için başlıgı depiştirdin 😊 ewet başımıza geldi enfeksiyon olabilir göz doktoruna görürebilirsiniz bi damla veriyor geçiyor
Ozgecan3
[bilinmeyen] gelmedi başımıza yuzunu fln çizio ama .ihmal etmeyin hemen götürün
EceSultan
Kaynana😂 çok iyi ya😁😁😁 geçmiş olsun kendi sütünü sıkıyodu arkadaşım ama iyi gelirmi bilmiyorum
Balcocuk2
[bilinmeyen] rica ederim çok ihmal etmeyin devam ederse kızarıklık çok geçmiş olsun
Berjin77
[bilinmeyen] canım bir ara kızım parmağını gözüne sokmuştu ama ca i yandığı için gözünü açmadan ağlıyordu ağrısı geçince sadece kırmızı görünüyordu dr un söylediği bir krem vardı onu sürdüm banyo yaptırdım ymtekrsr sürdüm unuttum uyandığında bir şeyi kalmadı eğer gözü yaşarıp durmuyorsa enfeksiyon olabilir bi doktora gösterin isterseniz
EceSultan
[bilinmeyen] bu konuda linç yemezsin çünkü haklısın
Seyma16
Doktora gidilmesi gerektiğini herkes biliyo kızlar bu uygulamanın amacı birbirimizden fikir almak değil mi neden her şeyde insanların üstüne gidiyorsunuz ki?
Berjin77
[bilinmeyen] umarım canım sen doktora gidene kadar bir tülbenti kaynatılmış ılık suda ıslatıp bebeğin gözüne köy rahatlatır bebisi temiz tülbent temiz su olsun mikrop kapmasın