Nilbebek12 Kızlar bebeklerinize rota aşısı vurdurdunuz mu ? aşıdan sonra huzursuzluk oldu mu kustu mu? ishal oldu mu?
YasemiNYagmur1 Nilbebek12 aşı değil ağızdan veriliyor şırınga gibi bişeyle hiç bi olumsuzluk yaşamadık
CanselK Nilbebek12 bende yaptırdım ilk dozunu, ikinciyi yaptırcaz şimdi hiç bi yan etkisini görmedik 3. Ayda yaptırdık şimdi 5. Ayı bekliyoruz
Cer Nilbebek12 damla gibi tatli sanirim çünkü kızım culk culk yuttu sadece 1 saat kadar kusmasin dedi doktorumuz tek dozdu bizim asimiz bn riske giremedim korktum rota virüsü kaparsa asiri su kaybi hastene dekaliyolarmis malum suan saglam giren hata cikiyo 🤷🏻
sweetwitchzey Bende bi sıkıntı yasamadim aşısı yapildi tabi önemli ben bile bebekken bu hastaligi geçirmişim okadar kötü bi haldeymisim ki ozaman aşısi yok tabi yasımı tutmaya baslamislar annem mahvolmuş erimis bitirmis beni hastalik ama atlatmışım
YasemiNYagmur1 Nilbebek12 ilk dozunu ikinci ayda yaptırdık diğerini de 10 gün sonra yaptırcam 4 aylık olunca
CanselK Nilbebek12 3. Ay ilk doz yaptırdık 5. Ayda ikinci dozu yaptırcaz. Zaten iğne değil ağızdan veriliyor
Nilbebek12 Cer kaçıncı ayında vurdurdunuz aşıyı? Benim doktorum 4. Ay aşıları ile birlikte vurulabilir sıkıntı olmaz demişti
Cer Nilbebek12 biz 3. Ayda olduk doktor soyle ayarliyo bizimkisi 2 de karma 3 de rota 4de ikinci doz karma 5 de meningokok asisi oyle gidiyo asi takvimi