1-arda Oğlumun ara ara az süreli bacağı titriyor 2 ay 25 günlük başına böyle bir şey gelen var mı çok endişeleniyorum
Mrw_sahan 1-arda benimde kızım 4 buçuk aylık başını titretiyo nedenini anlayamadık 15 günlük takip dedi doktor sonra röntgen ve kan tahilileri yapcaz dedi. Korkuyorum vala bişey çıkacak diye rabbim evlatlarımızı korusun.
Zehrabaysan 1-arda benim doğduğundan ber titriyordu 2 aylık hala arada titriyor doktora götürdüm olabiliyormuş ailede epilepsi yoksa kilo alımı normalse sıkıntı olmuyor dedi
Sergl1425 1-arda bnm oğlum da ilk doğduğu zamanlar çenesini ayağını titrediyodu ama geçti doktor a sordum geçiçi demişti için rahat etsin istiyorsan götür ama çok da evham yapma
mamAras Bizim elleri titriyodu nöroloğa götürdük mr ve eeg çekildi her ihtimale karşı çok şükür temiz çıktı ama siz bence nöroloğa götürün aklınızda soru kalmaması için çocuk dr bilmiyor maalesef titremeleri
1-arda mamAras internetten baktım hep geçti bir şey çıkmadı deniyor inanın götürüp de bir şey duyarım diye ayaklarım geri gidiyor
mamAras 1-arda o korkuyu çok iyi biliyorum ama eğer bişey varsada erken tanı her zaman çok daha iyi sonuç veriyor
Erenarden1 Merhaba nedenini bilmiyorum bizimde dediğini zamanlarda bir dönem oldu ve geçti oğlum 14 aylık oldu bir sıkıntı olsaydı şimdiye kadar gösterirdi diye düşünüyorum
1-arda Erenarden1 İnşallah bizimde geçer 🙏🏼Yoktur Allah’ın izniyle olsa bu kadar sürede bir reaksiyon görürdünüz🙏🏼Hatırlıyor musunuz kaç aylıkken geçtiğini tahmini acaba
1-arda Zehrabaysan evet bende çok okudum hep geçti normal diyorlar yok öyle bir hastalığı olan iki tarafımızda da kilosuda gelişimide iyi ay içimi rahatlattınız 🙏🏼İnşallah hiç bir şeyi yoktur bebeklerimizin 🙏🏼
Erenarden1 1-arda yok canım tam olarak hatırlamıyorum ama ama iki ay kadar sürmüştü diye biliyorum net bir şey söylemiyim seni de yanıltmayayımm