Psikolog Merhaba hanimlar yamuna korseyi kullaniyorum bir haftadir bununla zayiflayan ver mi? Nasil bir etki sagliyor inceltiyor mu yoksa istah da kesiyor mu? cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum
Gizemabc Psikolog Ben de bir hevesle almıştım. Hamilelik sebebiyle formu bozulan, yağlanan karnımızı ancak dışardan fiziksel olarak bir ihtimal şekillendirebilir. Üşendim, kullanmadım. Sattım. Diyet ve sporla 22 kilo verdim. Çok şükür
Minikcivcivim Psikolog mideye de baskı yaptığı için bana iştah kesti yemeklerde de çok yiyemez oldum çünkü şişince rahatsız oluyordum nefes alamıyordum sıkıyor ya. Ben xs kullandım çok bi fazlalığım yoktu ama sarkma olanlarda toparlayıcı etkisi de varmış diyordu kullanan bi arkadaşım.
Melisasbasi Psikolog ben sezeryan göbeğini götürdüğünü düşünüyorum 10 kilo almıştım hamileligimde fakat göbeğim gitmedi yamuna kullandım düzenli olmadığı halde göbeğimi büyük ölçüde götürdü ama istahim masallah azalmiyor 🥴 onuda halledersek tamamen gider gibi 😂
Psikolog Gizemabc benim kullanmada sikintim yok ise giderken 6-7 saat üzerimde kaliyor rahatsiz da etmiyor fazla lakin acaba sikilastirmadan öte istahi da kesiyor mu diye merak ettim