Merhaba canımız annelerimiz ☺️ Şanlıurfa’da bir öğretmen arkadaşımız bizden sınıfı için kırtasiye malzemeleri istemişti. Biz az çok demeden elimizden geleni yaptık. Fakat bizimde bütçemiz kısıtlı olduğu için takdir edersiniz ki hepsini yetecek kırtasiye malzemesi gönderemedik. Ulaşabildiğim eş dost akrabaya söyledim, gönderttirdim. Burası da benim için büyük bir aile oldu. Neden olmasın dedim, bir insan da bir insandır. Bir çocuk sevindirebilirsek ne mutlu bizlere. Güven konusunda öğretmenimizin isim soyismini, numarasını, hangi okul olduğunu hepsini yazarım, teyid ettirebilirsiniz.
Eksik olan malzemeler
-Kurşun siyah, kırmızı kalem
-silgi
-kalemtıraş
-pritt
-A4 fotokopi kağıdı
-sulu boya
-kuru boya
-pastel boya
Hatta durumu çok iyi arkadaşlarımız bir yazıcı bile hediye edebilirler. Öğretmenimiz elinden geleni yapıyor ama bir yere kadar yetebiliyor. Biz de öyle bir yere kadar yetebildik. Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah hayrınızı kabul etsin 🙏🏻💕🌸🌸
Öğretmenimiz: Gündüz Alp Çavuş
Gönderilecek olan adres: Şair Nabi mah. 210. Sok. No:36 Daire:6 Haliliye/Şanlıurfa ( adres özel çünkü okula kargo gitmiyor arkadaşlar)
Okul ismi: Erler İlkokulu
Tel; 0545 426 74 27 ( burdan her türlü aklınıza takılan soruyu sorabilir , bilgiyi edinebilirsiniz )
Teşekkür ederim🌸