esraeylul34 Kizlar yaa gece kizim cok atesliydi hemen agri kesici verip sade zibinla bıraktım ve durdu atesi evimiz sicak kizim 8 bucuk aylik nasil giydirmeliyim
GoGirl esraeylul34 su an kac vucut isisi eger 36 lardaysa normal giydirin takip edin cikma egilimi olursa 37.5 larda bi tık ustunu inceltin
Dn123 esraeylul34 bizim ev gündüzleri 25 buçuk 26 arası adamlarıda 26 . 2 falan ben sıfır kollu zıbın üzerine uzun kollu zıbın altına pijama giydiriyorum. Ama ateş-i varsa özellikle bezini sık sık acın. Bez ısıtıyor bebekleri
esraeylul34 GoGirl suan 36 larda uzun kollu ince zobin normal uzun kollu ust ve yelek altdadq kulotlu corap ve tayt
GoGirl esraeylul34 normalde iyi bnde boyle giydiriyorum altini bazen 2 kat yapiyorum yerler soguk olursa 37 ustune cikmaya baslayinca 1 kat inceltin cunku cikma egiliminde olur
esraeylul34 GoGirl Cok saolun usuttu o da sanirim gunduz yoktu gece cogaldi odada cok sicakti ve kat kat giydirmiştim 😬
samantha-20 esraeylul34 ev sıcaksa hem külotlu çorap hem pantolon giydirmeyin.Benim evim 27-28 derece sadece pantolon ve ince uzun kollu sweatle duruyor akşama kadar, yelek bile giydirmiyorum.çok sıcakta terleyip soğursa daha riskli oluyor.