Zezemeze Kızlar tok tutması için şunu veriyorum acıkmıyor, tok tutuyor dediğiniz bir şey var mı? Emziriyorum normalde.
mom20 Zezemeze uykudan önce sadece 100 cc mama içiyor .. yemeğini de uyumadan en az 2 saat önce yiyor ..
Balkizlarim Zezemeze uyumadan 1,5 saat önce yemeğini guzelce yiyo 200 ml de mama iciyo uyuyo gecede 2 veya 3 kere kalkar ama gene içer 😘 10 ay 21 günlük 😉
Zezemeze mom20 gece acıkmıyor mu? Ne yiyor yatmadan yemek olarak? Bir de kaç aylık? Çok soru sordum kusura bakmayın 🙈
Papatyaseverr Zezemeze sadece anne sütü verin derim daha cok kücük gevce tok tutsun diye bişey vermek geç saatte doğru değil bence cok susat gece rahatsız eder emzirin iyice uyusun 🌸
mom20 Zezemeze 😊 18 aylık canım. Yatmadan 2 saat önce koyu kıvamlı bir çorba içiriyorum suyu az malzemesi bol.. birde muz yiyor.. uyurken de mama içerek uyuyor ama cok az yani çay bardağı kadar. Acıkmıyor hiç 😊
[silindi] Zezemeze meyvalı yoğurt yediririm uyumadan yarım saat önce gecede meme veririm açıkınca uyanıyo zaten Tok tutacak diye ağır şeyler yedirmem yoğurt en ideali bence
Prensesannesi1-1 Zezemeze ben 1gece organik pirinç unu almıştım onu içine muz eziyorm biraz anne sütü karıştırıp veriyorum ertesi gece de yulaf suda haşlıyorm elma da haşlayıp ezip veriyorum tok tutuyor baya 5-6saat uyanmıyor irmikli yapanlar da varmış