Ysftlha EEslem benim oğlumda çok kötü pişik olmusdu kanıyordu artık hamazinc ve Fito karıştırıp birlikte kullandım 1 günde faydasını görmeye başladık çok şükür ki 🤲🏻 geçmese travazol verecekti doktorumz
gamzelikizim EEslem benim kizimda pisik oldu ıslak mendillerini hep yikayip kullandim ama yeni zsytinyagli aldim daha 1-2 gun olmuştu kullanali cocuk pisik olmuş cok degil ama olmuş yavrum kremini sürdüm sabaha azalir insallah mendilide kullanmicam
EEslem gamzelikizim evet ıslak mendil hic kullanmayın yıkayıp kullansanız bile kalıntısı kalıyor ben hic kullanmadım hep bebeklere Özel pamuklar var onları kullanırım
gamzelikizim EEslem kızım nerdeyse 11 aylik olucak ilk defa pisik oldu çünkü ilk defa yikamadan zeytinyagli diye kullandim hem alıştı hemde yapi meselesi
EEslem gamzelikizim birsey sormak istiyorum sizin bebisiniz diş çıkardimi bnm bebeğimde 11 aylik diş cikarmadi sadece biryerden tutup ayağa kalkiyo yürümeye baslamadi
Hatce2525 EEslem eslemm benım kızımın pısıgı az almıstı ama yine tekrarladı sizinki gectımı bır onerın var mı
gamzelikizim EEslem alttan iki tane 6 aylikken çıkardı ustte 2 tane var cikarmaya calisiyo yurumuyo tutunarak gidiyo
Portakal_annesi2020 EEslem benim oğlumda olmuştu hametan hemen etki göstermiyor ben sudocream sürdüm bir günde geçirdi
ceylan20 Sudocream kullan her seferinde inçe tabaka halinde üstüne pişik kremi yok bence pişik yokken bile sürüyorum incecik hiçbir zaman olmuyor kesin çözüm kullandığını bildiğim her anne memnun olduğunu söylüyor mutlaka al