nur-nr_123 8 ay 24 günlük oğlum geceleri kalkıp dueuyor normalde hep uyurdu ataktan diye şüpheleniyorum artık inşalalh öyledir atak bitmesine son 4 bnm gibi olan anneler varmı
anne15 nur-nr_123 3-4 kez kesin kalkıyoruz ki az önce yuzukoyun dönmüş bakınıyo beşikte 😂 salladm uydu şimdi bir saate kalkar artık 💆♀️
Adamelis12 nur-nr_123 saat başı ne bazen yarım saatte bir uyanıyo o kadar uykusuzum ki 1 ayı geçmiştir atak falan hikaye yani 22 sinde 9 aylık olucak dişten mi diye düşünüyorum gün içinde de hiç uyumuyor 5 dk sonra ayakta o kadar yoruldum ki bide hamileyim 12 haftalık 😔
nur-nr_123 anne15 bnmki uyuyor saatleri feln düzenli bi önceki gün hiç uyanmadan uyudu ama 2-3 gün böyle sonra düzelitor tekrar başa sarıyoruz
Adamelis12 nur-nr_123 isteyerek olan bisey değildi zaten ikimizde korunduğumuz halde oldu ben hap kullandığım halde olunca oluyo yapıcak bisey yok yorgunum siye de gidip bir cana kıyamam sonuçta 1-2 sene yorulurum sonra rahatlarım bakalım
anne15 nur-nr_123 arada oluyor ya 🙄 benmkide uymadı hala salla babam salla ayaklarımın perti cıktı bugun coktan yapmadı böyle ayda bir kesin güncelliyo beni
nur-nr_123 Adamelis12 cana kıy demedim cnm zaten isteyerk yaptınız sandığım için söyledim yoruluyorsan niye yaptın dedim