fatosbo Merhaba göğüs uçları küçük olan anneler ve yaraları için yaptığınız uygulama ve öneriler konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.!!!!
Bmanne fatosbo sütünü sürekli sür ama bir kremde al tabi göğüs ucu verilmiyo bebeğe kahverengi yer veriliyo ucum yok ve hiç öyle bi sorun yaşamadım tut ve bebeğin ağzına sıkıştır 😁
Gamzeaydd fatosbo 1 ay 22 gundur bende cekiyorum o aciyi göğüs ucum benimde kücuk ne denediysem olmadi hemsiremde bebegin agzı kucuk kahverengi yeri tam alamiyo bebek buyüdukce gecer dedi ama nasil dayancam bilmiyorum agliyorum emzirirken
Bsrserin fatosbo benimde aşırı yara olmuştu ve kan geliyodu her emzirdiğimde acıdan ağlıyodum en son avent göğüs kalkanı aldım biriken süt göğüs ucunu nemli tutuyodu böylece fazla acımamaya başladı ve iyileşti bende de lansinoh krem işe yaramamıştı
fatosbo BKumsal lansinoh kullanıyorum ama fayda etmedi ayrıca sütümle siliyorum sürekli en son gümüş kapaklar kaldı teşekkür ederim
Babyliaaila Devamlı göğsüme sütümü bocaladım ve açık bıraktım birde dönüşümlü olarak ara ara incia göğüs ucu kremi sürdüm çok çatladı çok acıdı ama böyle böyle geçti hiç yara olmadan
fatosbo Bmanne doğru emziriyorum ama uçları olmadığından ve damağı güçlü olduğu için yara oldu yinede teşekkürler fatosbo
BKumsal fatosbo Rica ediyorum fakat Lansinoh hemen etki etmiyor. Siz sürmeye devam edin. Bende de öyle bir algı yaratmıştı başlarda. Sonra düzeldiler. Çok acı veriyordu, bilirim o hissi.
fatosbo Gamzeaydd aynı bende öyle her emzirmemde ağlıyorum mutlaka bir çözümü olmalı.kahve rengi kısım tamamen giriyor ağzına neyi yanlış yapıyorum anlamadım
fatosbo Bsrserin şuan inan söylediklerini yapıyorum ve göğsümde avent kalkanlar var.ne yaptıysam boş 😢😢bilmediğim yapmadığım birşey varmı diye yazdım ama genelde hep yaptıklarım yazılıyor
SenaaTuna fatosbo kantoron yağından çok fayda görmüştüm doğrusu ben.birde iyileşene kadar bir kaç gün emzirmeyio,sütümü sağmıştım.iyileşmeden emzirmeye devam ettikçe sürekli bir yara hali oluyor 😓geçmiş olsun 🌸🌸🌸
fatosbo SenaaTuna teşekkür ederim göğüs uçları yarayken sağma işleminde dahada yara yapmadımı birde neyle sağdınız bende elektrikli pompa var ebebekten almıştım babyme markalı olması lazım
SenaaTuna fatosbo bende İlk sağdığımda bir tarafım kanamıştı.ama sonrasında bir sıkıntı olmadı.craft marka elektrikli makine ile sağdım.
SenaaTuna fatosbo illaki her bayan yaşıyor bu durumu bir süre 🤦🏻♀️ İnşaAllah en kısa zamanda geçer 🤲🏻
Masalll06 fatosbo göğüs uçlarıma lansinoh kullandım hiçbir etki göstermedi silikon göğüs ucu aldım mamajoonun sürekli taktım ucuna süt biriktiği için yaraları yumuşattı kremin 1 hafta da yapamadığını iki güne iyileştirdi diyebilirim.