mom093 Bebeğim 6 aylık doğru düzgün emmiyor bile en fazla 5 dk daha fazlası yok ama kaşık mamasını çok seviyor kaşıkla birşeyler yemeyi çok seviyor bende anne sütü daha çok alsin istiyorum ne yapabilirim acaba daha fazla emmesi için
Yerfistigininannesi mom093 7 ay 22 günlük emme süresi 3 bilemediniz 5 dakka kafayı yemeye ramak kaldı söyleyeceklerim bu kadar😥
Alprn4 Bizde 6,5 aylığız aynen ek gıdaya geçeli daha da azaldı emme 5 dk ancak sonra aç kalınca 2 fırt çekiyor bitti bıraksın istemiyorum ek gıdadan önce emmeyi teklif edip sonra ek gıda veriyorum
mom093 Alprn4 aynı şekilde bende önce emzirmeyi deniyorum sonra veriyorum ama yok daha fazla nasıl tutabilirim bilmiyorum
Alprn4 Ben hakkımı gece kullanmaya çalışıyorum tek. Sütüm azalmasın emsin de nasıl emerse emsin diye uykudan feragat edip uyku sersemi emzirmeye çalışıyorum Gündüz değişik akrobatiik hareketlerle emzirmeye çalışıyorum
mom093 Yerfistigininannesi benimde aynı şekilde sürekli emzir diyorlar ama emmiyor zorluyorum yok emmiyor
Kuzeyin_annesi5 Aynı durumdayım 2.5 aylık oğlum var ne denersem deneyim.emmiyor sürekli ağlıyor kasılıyor çıldırmak üzereyim .mama da yediği için kabız oluyor sürekli ikınıyor 😭
mom093 Kuzeyin_annesi5 gezdirerek ayakta emzirmeyi deneyin belki yardımcı olur evet kabızlık bütün annelerin korkusu benim bebeğimde 2 aylıktı başladı kabızlığa 6 aylık oldu hala aynı. Oda sürekli ikiniyor gözünden yaş geliyor çok Zor çok