Elfada Kızlar bebeğim tam 16aylik , d vitaminini ocean 400 lük kullandim bu zamana kadar , artık 600 lük yada 800 lüğe geçmem gerekiyor sanırım . 16 aylık bebeğe kaçlık d vitamini oluyor ? Malum durumlardan doktora götürmeye soru sormaya korkuyoruz ..
GokturkAlp Elfada Peki bende birşey sorabilir miyim? 1 yaşından sonra gerekli görülmezse d vitamini verilmiyor siz neden kullanmaya devam ediyorsunuz? Doktor kullanmaya devam edin mi dedi?
Gulcanyvz Elfada canım peki 400 lük olanı kaç damla verdin ? Bende sağlık ocağının verdiğini 4 damla kullanıyordum 2,5 aylığız iyi olmadığını duydum bıraktım
OzEnAr ayy canım ya valla bende bu postu açacaktım bebeğim 14 aylık bende bugün 600 lük aldırdım doktorum canlı yayında öyle demişti nette de öyle yazıyor 12 ayından sonra 600 lük diye bilemedim bekleyelim bakalım kullanan var mı acaba ocean 600 aldım
Elfada OzEnAr aynen canım bende 600 lük diye biliyorum ama almadan önce yine de emin olmak istedim , belki doktora yeni gidenler,soranlar olmuştur diye.. rutin kontrollerini bile yaptiramamak çok sıkıntı gerçekten 😑
Elfada GokturkAlp doktorumuza götürüp soramiyorum, rutin kontrollerini yaptiramiyorum pandemiden dolayı .. ama en son kontrolde özellikle kış aylarında d vitamini ni asla bırakmıyoruz demişti .
Dilekb GokturkAlp biz de 15 ayligiz devit kullanıyoruz ama kaclik olduğuna dikkat etmedim açıkçası. Doktor bu kış da kullanmamız gerektiğini söyledi.
GokturkAlp Dilekb Devit 3 zaten standart.. Biz 18.ayda tahlil yaptırdık, d vitamini eksik çıktı. Doktor Devit 3 yazdı, 2 ay kullanın günde 4 damla dedi. Sonra kullanmanıza gerek yok dedi.
OzEnAr Elfada doktorumuz bırakılacak diye bişey demedi hele ki şuan pandemiden dolayı bırakmak istemiyor vitaminleri ama 1 yaş sonrası 600 kullanılıyor canım
Elfada Gulcanyvz canım sağlık ocağının verdiğini ben hiç kullanmadım .. içinde katkı maddesi olduğu için . Ocean kullandım onda da ölçülü zaten bir puf
Gulcanyvz Elfada bende içeriğini yeni öğrendim 2,5 aylık kızım bu zamana kadar kullandım artık bıraktım canım