Glsever İyi akşamlar bebeğim bir buçuk aylık biberon alıcam dr browns’un gaz önleyici biberonunu düşünüyorum ama doğal akışlı ne demek bebek çektikçe mi geliyor kendisi mi akıyor benim şu an kullandığım ters çevirince akıyor ve bebeğimin sanırım bu yüzden hep boğazına kaçıyor 🥺 bir de ince uçlu mu geniş uçlu mu almak lazım?
Balkiz_ Glsever philips avent kullanıyorum canım çok memnunum kendiliğinden akmıyor anne göğüsüne en yakın biberon çektikçe geliyor
Angelif35 Glsever iyi akşamlar dilerim, ben çok araştırdım biberon konusunu dr browns alcaktm ona en yakın tommee tippee biberon bi araştırın isterseniz ben çok memnunum, ödül almış bir ürün, anne memesine en yakın, doğal yavaş akışlı ve antikolik.
Asya0114 Glsever tomme tippee anti kolik çok araştırdım iyiki bunu almışım bebeğimin resmen gaz sorunu bitti. Başıda meme gibi
Balkiz_ Glsever yok hayır canım kendisi çektikçe geliyor emerken yaşıyoruz biz o sorunu her defasında çok korkuyoruz çok şükür hemen alnını yukarı çekiyoruz yada ters çevirip sırtına vuruyoruz
Glsever Balkiz_ aklım çıktı benim de ya arada oluyodu bu akşam üst üste 3 kez oldu ağladım artık sinirlerim bozuldu korktum çok🥺
Glsever Balkiz_ ters çevirip sırtına vurdum brn de iyi şükürler olsun ama ciğerlerinde boğazında falan kalmamıştır inşallah 🥺
Glsever Angelif35 aldım bugün teşekkür ederim inşallah olmaz ters çevirdiğimde ya da yamuk tuttugumda biraz akıtıyor ama 🥺🥺
Angelif35 Glsever rica ederim, aslında bizdeki hiç akıtmıyor 😕 acaba kapağı tam yerine oturmuyor mu kapanmıyor mu ki?
Glsever Angelif35 kapatıyorum güzelce 😊 bir problem yaşamadık içerken çok şükür inşallah bundan sonra da yaşamayız 😍😍
Angelif35 Glsever inşallah çok iyi gelecektir zamanla favoriniz olcak:) benim bebeğim artık tanıyor biberonunu görünce çaldırıyor😄