Sevgieymen Kızlar merhaba 3 aylık oğlum var bu aralar sütüm az gelmeye başladı bende akşamları aptamil mama vermek istiyorum benim gibi olan varmı aranızda ? Sütü yetmeyipte ek olarak mama verenler ??
mom1626 Sevgieymen Biz 5 ayligiz, anne sutu azligindan dogdugundan beri mama destekli ilerliyoruz. Aptamil Prosyneo kullaniyoruz.
Busraata Sevgieymen 37günlük bebegim bende öyle yapiyorum ama aptamil tavsiye etmiyorum çok gaz yapıyor ve aşırı kusturuyor yine de sen bilirsin tabi benim bebeğime öyle yapiyordu her bünyede değişir
Egemen2701 Sevgieymen evet ben de su an hem meme hem mama veriyorum baştan beri öyle yaptık zayıf doğduğu için ama belki daha fazla meme verip sağsaydım gerek kalmayacaktı memeyi aksatmayın emzirmeye devam edin olmadı sağın ben pişman oldum mama olarak da hipp kullanıyorum organik yazdığından dolayı
Hamza123 Sevgieymen aptamilin 0-6 yani 1 numaranın üretimi durmuş diyorlar ama bi bilginiz var mı arkadasım onu kulanıyor da o söyledi
mom1626 Sevgieymen 1 aylikken gece yatarken veriyordum ama kilo alimi az oldugu icin mama miktarini artirmak zorunda kaldik. Su an 3 saatte 1 veriyorum gun icinde. Geceleri de uyandiginda. Agirlikli olarak mamaya gectik yani. Aralarda anne sutu aldigi kadar iste. Beslenme planina doktorumuzla karar verdik.
Egemen2701 mom1626 peki bir şey merak ettim sağdınız mı sütünüzü hiç ne kadar geliyor sağdıysanız ben de meme+mama gidiyorum da
mom1626 Egemen2701 Gunun ilk sagiminda 90 cc kadar cikiyor, sonraki sagimlarda hep 30 cc 🤦♀️ Yedim, ictim, duydugum her sut artirici seyi yaptim ama artmadi maalesef.
Betuloz Sevgieymen aptamil tavsiye etmiyorum ben hem çok gaz yapıyor hemde benim bebeğime aşırı uyku yapıyordu bıraktım
Hlal Sevgieymen ben dogdugundam beri Aptamil veriyorum şuan 10, ayligiz hala Aptamil içiyoruz sütüm çok az ve ek gıda yemiyo.kizim iştahı yok hiç dislerinden
yigit57 Sevgieymen sütüm az dersen sütün azalır sen bol bol emzir. Yazık boş yere mama verme. Mama zehir değil evet ama sütün varken niye veresin ki