Rusen Merhaba güzel anneler oğlum için sizlerden Istanbul avrupa yakası için doktor önerisi rica ediyorum 🙏
Hulyaaa Rusen kesinlikle başarı hastahnedi Üroloji doktoru Tevfik bey. 😁 Benim oğlum beş aylık sünnet oldu ameliyata ben ve eşim de girdik
zuleyha44 Hulyaaa ben de teyfik beye yaptırdım Çok memnun kaldık Rusen merhaba kesinlikle Gaziosmanpaşa başarı hastanesi teyfik bey👏🏻👏🏻 Kendisi çok dikkatli ve titiz bebeğim 4 aylıktı yaptırdık
Gonci Rusen ben beylikdüzü medilife hastanesinde yaptırdım doktor Değer bey çok memnun kaldım herkes bu doktora sünnete geliyor resmen tavsiye ederim☺️
DimpleEge Merhaba, Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi’nde Adil Gürtuğ’a yaptırmıştık. Bebeğim 20 günlüktü sünnet olduğunda. Hiç bir şekilde zorluk çekmedik çok şükür 3 4 günde geçti ağrısı sızısı olmadı.
Rusen DimpleEge orası biraz pahallı yapar diye düşünüyorum sorması ayıp olmazsa ne kadar ödemiştiniz ?
Hulyaaa zuleyha44 evet cnm bende beğendim baya iyi bir doktor. Özel cebini felan vermişti bize bişey olursa hemen arayın vs diye
DimpleEge Rusen kusura bakmayın yeni gördüm, evet pahalıydı 2 bin TL ye yaptırmıştık. Bu dönemde başka bir yer aramak istemedik temiz hastane diye doğumdan beri burada devam ettik hep.
Rusen Gonci o bölge de yakın sayılır bana doktor üroloji mi yoksa genel cerrah mı ? Ve tarih olarak ne kadar zaman geçti yaptıralı birde son sorum olarak ne kadar ödemiştiniz? Teşekkürler 🙏
Gonci Rusen çocuk cerrahı canım. 2 hafta önce yaptırdık biz. Çok temiz bir hastaneydi. 600 tl verdik birde muane ğcreti 105 tl galiba
Rusen Gonci aaa iyimiş fiyat 750 tl kadar normal karşılıyorum çünkü çok teşekkür ederim bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum az önce bizimki bu ara huysuz kafa bırakmıyor :(
busrauras Oğlum 7 aylık yarın sünnet olucak çok hareketli bi çocuk sizin nasıl geçti sünnet ve sonrası yardımcı olurmusunuz :))