Alyamom1 Kızlar iki aylık olduk sayılır bi kaç gündür uyku sprunu yaşıyorduk ama Bugün bebeğim baya uzun süre uyudu bana sarı gibi geliyor zaten uzamış sarılığımız var doktorumuz 2-3 ay sürecek diye de söylemişti ne yapmalıyım çok tedirgin oldum acıkcası
Alim7189 Alyamom1 hiç tedirgin ooma canım bizimkide 2bucuk ay surmustu sen yine sık sık karinini doyur zamanla geciyo
CigdeminMevasi Alyamom1 en uzun 3 saat uyusun cabm benm kzıımdada vardı uzayan sarılık 67. Günde doktorumuz tamam artk geçmiş demişti hiç uzun uyumadı uyuduğundada 3 saati geçirmedim ben gerçi doktorumuz gece uykusunu istediği kadar uyusun uyandrma uzayan sarılık beslnme azlığıyla olmaz demişti ama işte yenidoğan sarılığı gibi aç kalmasndan dolayı sanıyoruz maleaef🤦🏼♀️
Alyamom1 CigdeminMevasi aynen öyle ben ilk zamanlar yarım saatte bir emzirdiğimi hatırlarım.. dayanamadım sağlık ocağına götürdüm az önce gayet iyi dedi doktor sadece göz kenarlarında çok hafif kalmıs dedi ben çok uyumasından korkmuştum önceden de çok uyuyordu fakat son bi haftadır doğru düzgün uyumuyordu bile o nedenle tedirgin oldum acıkcası
Alyamom1 CigdeminMevasi bu arada uyku düzeni sağlayabildiniz mi biz bi türlü o düzeni kuramıyoruz bi günü bi gününü tutmuyor 🤷🏻♀️
Bebek111 Sık sık emsin emdikten sonra biberonla sağıp verin hatta bol bol içsin güneş oldugu zaman camın önünden tül perdenin arkasından bileklerini filan açın yüzünden filan güneş alsın bol bol
CigdeminMevasi Alyamom1 malesef bizimde aynı durum 🤦🏼♀️ Bi gün gecede bi sefer uyanıyor ertesi gün saat başı 😣 hele son 1 haftadr gece çığlık çığlığa ağlıyor sanırm atak haftası yaklaştı 😔