Haribo 2. Ay aşısını iki haftada bir açtıkları için saglik ocagindan arayip esime 2 ay12 gunlukken yapalim demişler. Bu aşıyi bu kadar geç yapmalari garip degil mi? Gec yaptıran var mi acaba?
Etibrownimm Haribo aşı 2. Ay aşısı Ama benimkide 2 ay 7 gün olacak yapacam bu çarşamba günü çünkü o gün açıyorlarmış bilemedim ki 🤷🏻♀️
Eymenmerve92 Haribo Bizde 2ay 9 günlük yaptırdık hatta bende hemşireye sordum yapılabilir bir sorun yok dedi
Kaganpasa20 Haribo mrb. 2. Ay aşısı 2 ay ile 3 ay arasinda yapilir 30 gun suresi vardir sıkıntı etmeyin
Fatmaasel Eymenmerve92 bizimde yarından sonra aşımız var herhangi bir sorun yasadiniz mi ateş huysuz falan 1 aylık aşı bizde çok huysuzluk yapmıştı birde benim kız kolik iyice kötü olmuştu
Larenmerve Bence sorun olmaz benım kızım grıp oldu asısı iki hafta ileri atılmıştı sonucta onlarda saglıkcı biliyorlardır
Efedefnemom Aşılar belirli günlerde geliyormuş bi bildikleri vardır heralde zaten 3. Ayda bi aşı Yok yaptırırsanız rota var sadece
kursadsrkndyg Kzlar bu kdr beklemek yerıne özel hastanelerde aşı ücreti almıyo die biliyorum cnku ben yaptırdm bi saglık ocakları yapmıyor yani aşıyı bi arastrn derim
Mel-sin 2.ay aşısını yaptıranlar ateş, huzursuzluk vb.seyler yasadiniz mı acaba? İlk asimizda atesimiz falan çıkmamıştı çok şükür. Aşıdan sonraki gün kontrolümüz var. Böbrek büyümesi olduğu için ultrasona giricem kızım. Ateşi falan çıkar, huzursuz olur diye korkuyorum. Zaten asi yeri agricak o ağrı bir dert de.
Kaganpasa20 Mel-sin ilk ayda yapilan aşı sizi yaniltmasin o ateş yapmaz. 2. Ay aşısı ateş yapabilir tedbirli olun
Sevincc Doktor kontrolüne gittiğimde rotavirüs aşını 2. Ayda diğerleri ile birlikte yaptırman daha iyi olur dedi bana yarın aşı günümüz özellikle sordum 3 ve 5. Ayda değil mi diye 2 ve 4 te olur dedi böyle yaptıran var mı?
Kaganpasa20 Sevincc benim eltim 2 ve 4te yaptrdi. Ben hepsi agir gelebilecegini dusundum 3. Ve 5. Aylarda olani tercih ettim. Çünku 3. Ve 5. Aylarda devlet asisi yok bosluk var. Sizin tercihinize bagli ikisi de ayni Sonucta